Rohkema info nägemiseks:

ATLANTICBALTIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetseid soojaveeboilerite ja kliimaseadmete müügi, paigalduse, remondi ja hoolduse teenuseid üle Eesti, tagades klientidele usaldusväärse ja professionaalse lähenemise soojussüsteemidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui tegemist on usaldusväärsuse, professionaalsuse ja tipptasemel teenustega, on AtlanticBaltic OÜ kindel valik. Meie ettevõte, BoileriKaubandus, juhindub oma igapäevatöös väärtustest, mis tagavad teenused ja tooted, mis ületavad kõik ootused.

AtlanticBaltic OÜ on tuntud oma usaldusväärsuse ja professionaalsuse poolest. Meie meeskond koosneb kogenud ekspertidest, kes tagavad, et iga klient saab parimat võimalikku teenindust.

Me ei tee kompromisse kvaliteedi osas. Meie soojaveeboilerite müük ja paigaldus, soojaveeboilerite remont ja hooldus ning õhk-vesi soojuspumpade müük ja paigaldus on kõik tehtud kõrgeima standardi järgi. Lisaks anname me oma tööle garantii, mis annab klientidele täieliku meelerahu.

Meie teenused on paindlikud ja kohandatavad vastavalt klientide vajadustele. Lisaks pakume personaalset lähenemist, et tagada iga kliendi rahulolu.

Meie meeskond teeb oma tööd südamega ja pühendumusega. See nähtub meie teenuste kvaliteedis ja kliendisõbralikus suhtumises.

AtlanticBaltic OÜ pakub mitmesuguseid teenuseid üle Eesti, sealhulgas soojaveeboilerite müük ja paigaldus, soojaveeboilerite remont ja hooldus, vana boileri äravedu ja utiliseerimine, õhk-vesi soojuspumpade müük, paigaldus ja hooldus ning elektriradiaatorite müük. Lisaks soovitame ja müüme varuosi soojaveeboileritele ja õhk-vesi soojuspumpadele, et tagada nende pikaajaline ja tõrgeteta töö.

Kui otsite parimat võimalikku partnerit soojaveeboilerite ja soojuspumpade teenuste osas, siis AtlanticBaltic OÜ on teie usaldusväärne valik. Meie tuhanded rahulolevad kliendid kinnitavad meie tipptasemel teenuste kvaliteeti ning loodetavasti saame olla ka teie jaoks parim lahendus.

Kui vajate professionaalset ja usaldusväärset teenust soojaveeboilerite, soojuspumpade või elektriradiaatorite osas, siis ärge kartke võtta ühendust AtlanticBaltic OÜ-ga. Meie spetsialistid on valmis teid nõustama ja pakkuma teile parimat lahendust vastavalt teie vajadustele. Oleme siin, et tagada teie kodu või ettevõtte soojussüsteemi sujuv ja tõrgeteta toimimine.

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

ATLANTICBALTIC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaisa N.

Elektriradiaatorite ostmine oli lihtne ja meeldiv kogemus. Tooted on kvaliteetsed ja hind mõistlik.

- Roomet L.

Soojaveeboileri hooldus oli professionaalne ja põhjalik. Töö tehti kiiresti ja meeskond oli väga asjatundlik.

- Jaan E.

Suurepärane teenindus! Boileri paigaldus oli kiire ja professionaalne. Soovitan kindlasti AtlanticBaltic OÜ-d.

ATLANTICBALTIC OÜ tegevusaruanne 2022

AtlanticBaltic OÜ on ettevõte, mis on pühendunud soojaveeboilerite, Prantsuse suurtootja Atlantic õhk-vesi soojuspumpade müügile, paigaldusele, hooldusele ja remondile. Aastal 2022, mis kestis 01.01.2022-31.12.2022, jätkas ettevõte oma põhitegevust, mis hõlmas ka küttesüsteemide ehitust. Lisaks on AtlanticBaltic OÜ Bulgaaria tootja Sunsystem soojaveeboilerite ja akumulatsioonipaakide ning kütteelementide maaletooja. See tähendab, et ettevõte ei paku mitte ainult kvaliteetseid tooteid, vaid tagab ka nende toodete nõuetekohase paigalduse ja hoolduse, mis on oluline osa kliendi rahulolu

Dropdown

kõik artiklid

Vali soodne koduküte! - AtlanticBaltic

Pumpade hinnad on võrdlemisi erinevad sõltuvalt nende võimekusest. Parima lahenduse saavutamisel mängib kütteliikide puhul suurt rolli maja vanus, soojustus, ak
ssb.ee
Pumpade hinnad on võrdlemisi erinevad sõltuvalt nende võimekusest. Parima lahenduse saavutamisel mängib kütteliikide puhul suurt rolli maja vanus, soojustus, akende suurus ja kvaliteet ning mitmed teised tegurid. Siiski on kulude suurus nt. võrreldes ioonkatlaga (sama, mis elektriküte) pea kaks-kolm korda väiksem ning õhk-vesi soojuspumba paigaldamine soodne, sest süsteem on juba välja ehitatud. Nagu kõigi teiste toodetega, on kallimad seadmed üldjuhul võimekamad, rohkemate funktsioonidega, iseasi, kas neid kõiki alati tarvis on. Seega tuleb end valiku ja hindadega kurssi viia, samuti

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.