Rohkema info nägemiseks:

LDI INNOVATION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Me uuendame ja tarnime arenenud optilisi sensoreid, spektrofluorimeetreid ja lasersüsteeme mitmesugusteks rakendusteks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast LDI Innovationi, kus meie kirg piiride nihutamise tehnoloogia vastu kohtub maailma vajadusega arenenud optiliste lahenduste järele. Meie teekond algas visiooniga revolutsioonist tööstuses läbi tipptasemel uurimis-, arendus- ja inseneritöö. Täna oleme optilise innovatsiooni esirinnas, pakkudes tootevalikut, mis pole lihtsalt instrumendid, vaid teadusringkondade progressi majakad.

Meie missiooni südames me uuendame ja pakume arenenud optilisi sensoreid, spektrofluorimeetreid ja laserisüsteeme mitmekesisteks rakendusteks, on pühendumus tipptasemele ja täpsusele. Meie tooted, sealhulgas BlueHawk™, TinyHawk™ ja H2B-Spectral™ optilised sensorid, SFS-Cube™ ja SFS-Go™ spektrofluorimeetrid ning kompaktne Excimer laser CEX-100™, on loodud selleks, et anda teadlastele ja spetsialistidele erinevates valdkondades võrreldamatut täpsust ja usaldusväärsust.

Meie kaugseire süsteemid, nagu HLIF Lidar ja BC-Sense™, on kaugtuvastustehnoloogia tipus, pakkudes uuenduslikke lahendusi keskkonnaseireks, atmosfääriuuringuteks ja kaugemale. Tagame, et iga meie loodud toode seab uue standardi sooritusvõimele ja kasutajakogemusele.

LDI Innovation on rohkem kui lihtsalt nimi; see on kvaliteedi ja leidlikkuse lubadus. Kuna jätkame kasvamist ja oma haaret laiendamist, kutsume teid ühinema meie avastus- ja edasiliikumisteekonnaga. Olgu teil soov saada edasimüüjaks või otsite lihtsalt parimat optilises tehnoloogias, LDI Innovation on teie usaldusväärne partner.

Külastage meie veebisaiti, et saada rohkem teada meie toodete kohta ja kuidas need võivad teie tööd parendada. Küsimuste või võimalike koostööde arutamiseks võtke meiega ühendust aadressil info@ldi-innovation.com või külastage meid meie peakorteris Peetri alevikus, Eestis. 

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

LDI INNOVATION OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LDI INNOVATION OÜ tegevusaruanne 2022

LDI Innovation (LDII) on kõrgtehnoloogia eraettevõtte mis tegeleb innovatiivsete fotoonika lahendustega tööstus-, keskkonna- ja julgeoleku teadusarendusprojektide raames ning tootmisega vastavalt juhtlausele: „Photonics Solutions for Diverse Applications“. LDII tegevus 2022.a. oli suunatud toodete turundamisele ja arendusprojektidele. Ettevõte on eksportinud Laser-kaugseiresüsteem õli tuvastamisekseks, lasereid CEX-100, optikaandureid BlueHawk, TinyHawk, ja spektraalanalüsaatoreid SFS-Go klientidele Ameerika Ühendriikides, Euroopa Liidus, Iisraelis, Norras, ja Brasiilias. Arendusprojektid

Dropdown

kõik artiklid

Täpsuse tulevik: kompaktsed ekstsiimerlaserid

Ekstsiimerlaserid, üks ultraviolettlaserite tüüpidest, on täpsuse tagaajamisel hädavajalikud tööriistad. Need laserid töötavad ekstsiimer molekulide stimuleerit
ssb.ee
Ekstsiimerlaserid, üks ultraviolettlaserite tüüpidest, on täpsuse tagaajamisel hädavajalikud tööriistad. Need laserid töötavad ekstsiimer molekulide stimuleeritud emissiooni põhimõttel, mis on tavaliselt üllasgaasi halogeniidid. Kompaktsed ekstsiimerlaserid on valdkonda revolutsiooniliselt muutnud, pakkudes sama kõrge-energiaga ultraviolettkiirgust väiksemas, haldatavamas pakendis. Ekstsiimerlaserite arendamine algas 1970. aastatel, nende rakendused laienesid kiiresti tänu nende ainulaadsetele omadustele. Tänapäeval on kompaktsed ekstsiimerlaserid muutunud veelgi rafineeritumaks, tehnoloogia

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.