Rohkema info nägemiseks:

HELE RATAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 361; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HELE RATAS OÜ kohta arvamuslugu!"

HELE RATAS OÜ hetkeolukord

Juba 361 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Hele Ratas OÜ on asutatud 2013. aastal veebruaris eesmärgiga tegeleda rehvide jäemüügiga Eestis ja Venemaal. Venemaale müügiks kasutatakse tax-free poodi.

2020. aasta alguses hakkas kogu maailmas levima koroonaviirus (Covid-19), mis on mõjutanud ettevõtte käivest. Kuna Venemaa piir oli kinni,

Hele Ratas ei saanud müüa oma kaupu otse vene kodanikutele ja käive langes. Ettevõtte juhatus on otsustanud ekpordida kaupu Venemaale hulgimüügiga. Osad kaubad müüdi ka Eestis.

2022 aastal ettevõtte tegevus kestas pool aastat. Sel ajal müügitulu koostas 120 818 eurot ( 2021 a. - 210 338 eurot). Suvel ettevõte juhatus otsustas peatada tegevust. Aruandeaastal oli osaühingul 1 töötaja ja palgakulud olid 4 224 eur. Aasta lõpuks töötajad ei olnud.

Ettevõtte juhatus ei saanud 2022 a. ega 2021 a. tasusid ega soodustusi.

HELE RATAS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.