Rohkema info nägemiseks:

METALSET OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Metallitööstuse eksperdid, kes on valmis pakkuma kõrgekvaliteedilisi metallitöid ja lahendusi. Kogenud meeskond, lai teenuste valik ja rahvusvaheline kogemus muudavad nad kindlaks partneriks igasugustes metallitööde projektides.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Metallitööstus on alati olnud üks olulisemaid ja kiiremini kasvavaid tööstusharusid, nõudes pidevat innovatsiooni ja täpsust. Üks ettevõte, mis on end tõestanud kui usaldusväärne partner selles valdkonnas, on Metalset. See Eesti ettevõte on spetsialiseerunud industriaalsete torustike ja teraskonstruktsioonide paigaldamisele, hooldusele ning muudele metallitöödele. Tutvustame teile nende laiaulatuslikke teenuseid ja kogemusi, mis muudavad nad Euroopa juhtivaks metallitööde ettevõtteks.

Üks Metalseti tugevusi on nende kvalifitseeritud tööjõud, mis hõlmab rohkem kui 50 kogenud keevitajat, monteerijat, järelvalvet ja juhte. Nad omavad ulatuslikke kogemusi mitmesuguste metallitööde valdkondades ning nende 10-aastane kogemus on andnud neile kindla aluse kvaliteetse teenuse osutamiseks.

Metalset omab sertifikaate ja litsentse, mis vastavad ELi standarditele, tagades seeläbi, et nende teostatud töö on kõrgeima kvaliteediga ja vastab turvalisuse nõuetele. Nad on ka pidevas õppimises ja koolituses, tagamaks, et nende meeskond on alati kursis uusimate arengutega metallitööstuses.

Metalset pakub laia valikut teenuseid, mis hõlmavad nii keevitustöid, torutöid kui ka teraskonstruktsioonide valmistamist. Nende lai teenuste valik võimaldab neil pakkuda täielikku metallitööde lahendust oma klientidele.

Metalset on teinud edukaid projekte mitmetes Euroopa riikides, sealhulgas Rootsi, Taani, Soome, Prantsusmaa, Ungari, Saksamaa, Tšehhi Vabariik, Uruguay ja kodumaal Eestis. Neil on olnud au töötada mitmete suurte Euroopa ettevõtetega ning nad on lisatud mitme suure Euroopa ettevõtte heakskiidetud tarnijate loendisse.

Ettevõte hindab oma klientide rahulolu ja pikaajalist koostööd. Nende pühendumus kvaliteetsele tööle ja professionaalsele teenindusele on aidanud neil kasvada ja arendada suhteid klientide ja partneritega.

Metalset on metallitööstuse ekspert, kes on valmis pakkuma kõrgekvaliteedilisi metallitöid ja lahendusi. Nende kogenud meeskond, lai teenuste valik ja rahvusvaheline kogemus muudavad nad kindlaks partneriks igasugustes metallitööde projektides. Kui otsite usaldusväärset partnerit metallitööde valdkonnas, võite kindel olla, et Metalset täidab teie ootused ja nõudmised.

Täpsema info jaoks külastage nende kodulehte!

Koduleht

METALSET OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jüri V.

Olen väga rahul METALSET OÜ santehniliste töödega. Tööd on tehtud ajal ja kvaliteetselt!

- Mari-Liis K.

Kõik paigaldustööd METALSET OÜ poolt on alati väga korralikud. Soovitan soojalt!

- Kalle K.

Suurepärased teraskonstruktsioonid ja kvaliteetne keevitus! METALSET OÜ teeb töö ära kiiresti ja korralikult!

METALSET OÜ tegevusaruanne 2022

2021. aastal jätkas osaühing Metalset OÜ oma tegevust edukalt, keskendudes peamiselt ehituskonstruktsioonide paigaldusele ja metallist konstruktsioonide keevitusele. See on nende põhitegevusala, mis on aidanud neil saavutada märkimisväärset edu ja kasvu. Vaadates ettevõtte peamisi finantsnäitajaid, on selge, et Metalset OÜ on kasumlik ettevõte. 2022. aastal oli nende koguvara 335 019 eurot, mis on küll väiksem kui 2021. aastal, mil see oli 432 805 eurot, kuid see ei mõjutanud nende müügitulu, mis oli mõlemal aastal peaaegu sama - 1 585 609 eurot 2022. aastal ja 1 581 904 eurot 2021.

Dropdown

kõik artiklid

Metalset – teie kindel partner keevitustöödes

Keevitustööd on metallitööstuse nurgakivi, mis on oluline paljudes tööstusharudes, alates ehitusest ja masinaehitusest kuni autotööstuseni. Keevitamine on oskus
ssb.ee
Keevitustööd on metallitööstuse nurgakivi, mis on oluline paljudes tööstusharudes, alates ehitusest ja masinaehitusest kuni autotööstuseni. Keevitamine on oskus, mis nõuab täpsust, kogemust ja professionaalsust. Selles artiklis uurime lähemalt keevitustööde maailma ja kuidas Metalset on saavutanud tipptaseme selles valdkonnas. Keevitustööd hõlmavad laia valikut tegevusi, mis hõlmavad metalli ühendamist kuumutamise ja sulatamise kaudu. Keevitamise mitmekesisus võimaldab seda kasutada erinevates kontekstides. Näiteks ehituses kasutatakse keevitustöid hoonekonstruktsioonide ja torustike

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.