Rohkema info nägemiseks:

KRISTIINA LILLED OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 362; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KRISTIINA LILLED OÜ kohta arvamuslugu!"

KRISTIINA LILLED OÜ hetkeolukord

Juba 362 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

ÜLDINFO

Kristiina Lilled OÜ asutati 17.01.2013.

Ettevõtte põhitegevus on lõike- ja potilillede müük, lillekimpude ja lilleseadete valmistamine erinevateks tähtpäevadeks ja sündmusteks. Ettevõte tegutseb Saaremaal Kuressaares asuvas Auriga Kaubanduskeskuses.

Lillepoes on müügil lõike– ja potililled, ümbrispotid ja punutised, klaasist anumad ja vaasid, kunstlilled ja lilleseadetarvikud. Ettevõte pakub ainulaadseid käsitöökaarte ja pakketeenust. Lillepoes valmistatakse lillekimpe ja seadeid erinevateks sündmusteks ja tähtpäevadeks: pruudikimbud ja pulmaseaded (kirikusse, autole, rinnakaunistused ja lauaseaded), matusekimbud, pärjad ja erinevad leinaseaded (kirstukaanekaunistused, peielauaseaded, kaastunde- ja mälestuskimbud), lillekimbud ja ruumikaunistused erinevateks tähtpäevadeks (sünnipäevad, juubelid, firmapeod ja pidulikud aktused). Lillepood pakub kullerteenust Kuressaares ja selle lähiümbruses. OÜ Kristiina Lilled pakub toalillede hooldust ja nõustamist ruumikujundamisel toalilledega. Lillepood osaleb aktiivselt Auriga kaubanduskeskuse avalikel üritustel nii sponsorina kui oma poodi reklaamivatel demonstratsioonidel. Lillepoe töötajad on huvitatud oma ametioskuste täiendamisest ja uute trendidega kursisolemisest. Sellega seoses osaletakse võimalusel MTÜ Eesti Florist poolt korraldavatel demopäevadel ja erinevate hulgimüügifirmade kliendipäevadel ning Eestis korraldatavatel floristikonkurssidel.

Kristiina Lilled OÜ müügitulu 2022.a oli 183,6 tuhat eurot (2021. a 162,0 tuhat eurot). Ettevõtte kasum 2022. a oli 6,6 tuhat eurot (2021. a 4,2 tuhat eurot).

PERSONAL

Kristiina Lilled OÜ keskmine töötajate arv 2022. aastal oli 3 ja tööjõukulude üldsumma oli 35,2 tuhat eurot (2021.a 35,6 tuhat eurot).

Ettevõtte juhatus on üheliikmeline. Juhatuse liikmele 2022. aastal tasu ei makstud. Lepingu lõppemise puhul ei ole ette nähtud erakordseid kompensatsioone ega hüvitisi.

INVESTEERINGUD 2021. a ja 2022.a põhivara ei soetatud. Uurimis- ning arenguväljaminekuidei ole tehtud.

EESMÄRGID

Järgneval, 2023. majandusaastal, on plaanis jätkata samadel tegevusaladel ning samas müügikohas.

KRISTIINA LILLED OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.