Rohkema info nägemiseks:

E-TOIDUPOOD OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme juhtiv liha ja lihatoodete hulgimüügi ettevõte, pakkudes kvaliteetseid liha- ja lihatooted nii äridele kui ka otse tarbijatele läbi internetikaubanduse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast E-TOIDUPOOD OÜ, Teie usaldusväärne partner liha ja lihatoodete hulgimüügis! Oleme kiiresti kasvav ettevõte, kes pakub kvaliteetseid lihatooteid nii hulgimüügi kui ka internetikaubanduse kaudu. Meie missiooniks on tagada klientidele värsked, maitsvad ja kõrgekvaliteedilised lihatooted, mis rahuldavad ka kõige nõudlikumate klientide maitsemeeli.

E-TOIDUPOOD OÜ on spetsialiseerunud laia valiku liha ja lihatoodete hulgimüügile. Meie tootevalik hõlmab värskeid lihafileesid, hõrgutavaid lihakonservitooteid, suitsutatud lihatooted, maitsestatud grill-lihad ning palju muud. Oleme uhked oma partnerluse üle mitmete kohalike ja rahvusvaheliste tootjatega, mis võimaldab meil pakkuda klientidele mitmekesist ja kvaliteetset valikut.

Lisaks traditsioonilisele hulgimüügile oleme loonud kaasaegse ja kasutajasõbraliku internetipoe, kus saate mugavalt sirvida meie tootevalikut, teha tellimusi ja saada oma ostud otse koju kätte. Meie veebipood on loodud mugavust silmas pidades, tagades sujuva ostuprotsessi ja turvalise makseteenuse.

Meie lihatooted on alati värskeimad ja kõrgekvaliteedilised, tagades teile parima maitseelamuse. Pakume laia valikut liha ja lihatooted, mis rahuldavad erinevate klientide maitse-eelistusi. Oleme pühendunud tagama kliendirahulolu, pakkudes professionaalset teenindust ja vastates kiirelt klientide päringutele. Meie kiire ja usaldusväärne tarne tagab, et saate oma tellimuse kiiresti ja ohutult kätte.

Ootame Teid avasüli meie klientideks! Võtke meiega ühendust juba täna, et arutada, kuidas saame aidata täita Teie ettevõtte või restorani vajadused parimate liha ja lihatoodetega. Olgu see suur tellimus restorani või väike hulgimüügi ost - meil on lahendus igale vajadusele.

Ärge jätke võimalust kasutamata - helistage meile või külastage meie veebipoodi nüüd ja laske meil muuta Teie lihatoitude valik paremaks kui kunagi varem!

Võtke meiega ühendust juba täna!
Kontakt:

info@e-toidupood.eu
+372 5647 5555

E-TOIDUPOOD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna M.

Suurepärane teenindus ja värske liha!

- Erik K.

Hämmastav valik ja professionaalne teenindus.

- Priit R.

Nende lihatooteid ostes on alati kindlustunne, et saame parimat.

E-TOIDUPOOD OÜ tegevusaruanne 2022

E-Toidupood OÜ, mis on tuntud oma kvaliteetsete lihatoodete poolest, on teatanud, et nad jätkavad oma tegevust samas valdkonnas ka järgmisel aastal. Ettevõte, mis asub Eestis, on spetsialiseerunud peamiselt lihatoodete jae- ja hulgimüügile. Majandusaastal 01.01.2022 - 31.12.2022 oli ettevõtte peamiseks tegevusalaks just see valdkond. E-Toidupood OÜ on tuntud oma pühendumuse poolest kvaliteedile ja klienditeenindusele. Nad on pidevalt otsinud võimalusi oma toodete ja teenuste parandamiseks, et pakkuda oma klientidele parimat võimalikku kogemust. Selle tulemusena on nad suutnud luua tugeva

Dropdown

kõik artiklid

Kiirtooted ja konservid- mugavus ja maitse sinu käeulatuses

Elutempo on kiirenenud, päevad on täis tegevusi ning aeg muutub üha enam luksuseks. Selleks, et toime tulla kiirete graafikute ja ootamatute olukordadega, otsiv
ssb.ee
Elutempo on kiirenenud, päevad on täis tegevusi ning aeg muutub üha enam luksuseks. Selleks, et toime tulla kiirete graafikute ja ootamatute olukordadega, otsivad paljud meist lihtsaid ja kiireid viise toidu valmistamiseks ning söömiseks. Selles kiire elutempoga maailmas saab abi kiirtoodetest ja konservidest, mis pakuvad mugavust ja maitset, kõik käeulatuses. E-Toidupood OÜ mõistab, et kiirus ei tähenda, et peaksime ohverdama toidu maitse ja kvaliteedi. Seetõttu keskendume oma tootevalikus maitseelamusele, mis ei jäta soovida. Meie kiirtooted ja konservid on hoolikalt valitud ja loodud, et

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.