Rohkema info nägemiseks:

OPTIWIN OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4355; jälgijaid - 38. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta OPTIWIN OÜ kohta arvamuslugu!"

OPTIWIN OÜ hetkeolukord

Juba 4355 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 38 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Optiwin OÜ jätkas 2022. aastal internetikasiino ja spordiennustusportaali optibet.ee ning kasiinoportaali nutz.ee opereerimist. Ettevõtte tegevuse põhifookus oli suunatud sisemiste protsesside parendamisele ning jätkus ka pakutavate mängutootjate valiku pidev suurendamine konkurentsieelise säilitamiseks eelkõige kasiino segmendis.

Müügitulu kasv aastases võrdluses jäi nelja protsendi juurde, mis on kooskõlas üldise Eesti kaughasartmängu turu trendiga. Suurenenud tegevus- ja tööjõukulud summeerusid kasumi 45 protsendiliseks kahanemiseks(enne tulumaksustamist) võrreldes 2021. aastaga. Orienteeruvalt pool tööjõukulude kasvust tulenes töötajate arvu suurenemisest ning pool töötasude kasvust. Ettevõttele 2022. aastal väljastatud ISO 27001 andmeturbe juhtimissüsteemi sertifikaat oli suure osa tegevuskulude kasvu taga, samuti suurendas kasvanud töötajate arv kulu tarkvara kasutajalitsentsidele.

2022. aasta peamised finantssuhtarvud: 2022 2021

Omakapitali puhasrentaablus (ROE) % 5,22% 18,40%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 7,740 2,134

Omakapitali osakaal % 86,40% 53,06%

Suhtarvude valemid: (cid:127) Omakapitali puhasrentaablus (ROE) = puhaskasum/keskmine omakapital (cid:127) Lühiajaliste kohustuste kattekordaja = käibevara/lühiajalised kohustused (cid:127) Omakapitali osakaal = omakapital/bilansimaht

Makromajanduslik üldine keskkond inflatsiooni näol avaldas sektorile tervikuna suurimat mõju aasta teises kvartalis, mõningane negatiivne mõju kaughasartmängu turule tulenes ka lõplikult kaotatud koroonapiirangutest ning osa mängijate liikumisest tagasi maismaakasiinodesse.

Vastutustundliku mängimise valdkonnas integreerisime 2022. aastal tööstusharu ühe kaasaegseima ja innovatiivseima vastutustundliku mägimise tehisintellekti ARC™ (Advance Responsibility and Care™) oma veebisaitidele. ARC-i abil pakume oma klientidele tehnoloogipõhist proaktiivset mängijakaitset. Oleme märkimisväärselt laiendanud käitumisnäitajaid, mida kasutatakse potentsiaalselt ohustatud mängijate tuvastamiseks, samuti töötame jooksvalt välja uusi mudeleid. Usume, et ARC pakub meie klientidele enneolematuid kaitsemeetmeid ning tõotab muuta senist arusaama vastutustundliku mängimisest tulevikus laiemalt kogu kaughasartmängunduse valdkonnas.

Alanud 2023. aastaks prognooside tegemine on jätkuvalt pigem keeruline kuivõrd tõusvate intressimäärade keskkonnas on üheks esimeseks kärpekohaks potentsiaalsetele klientidele justnimelt meelelahutuse valdkond. Sellegipoolest vaatame optimistlikult aasta teise poole ning eelkõige traditsiooniliselt kaughasartmänguturu edukaima neljanda kvartali suunas, usutavasti suudame 2023. aastal saavutada 2022. aastaga sarnase käibe.

Meie tegevusvaldkonda enim puudutavalt on uus valitsuskoalitsioon otsustanud tõsta hasartmängumaksu ning arutusel on võimalike täiendavate reklaamipiirangute seadmine valdkonnale. Käesoleva aruande kirjutamise hetkeks ei ole mainitud muudatused veel Riigikogus hääletamisele jõudnud, kuid nende varaseim võimalik kehtestamine on alates 2024. aasta algusest ning seega mingit mõju 2023. majandusaasta tulemustele võimalikud seadusemuudatused ei oma.

OPTIWIN OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.