Rohkema info nägemiseks:

PUISTEVILLA PAIGALDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Puistevill on soodsaim ja efektiivseim soojustusmaterjal. Puistevilla paigaldus aitab luua tervisliku sisekliima, et kodus oleks hea olla.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud pakkuma klientidele kvaliteetseid lahendusi, mis muudavad nende elamised mugavamaks, soojemaks ja energiatõhusamaks. Oleme turul tuntud kui usaldusväärne partner, kes keskendub kliendi vajadustele ja ootustele, pakkudes personaalset lähenemist igale projektile.

Alates asutamisest oleme pidevalt laiendanud oma tegevusvaldkondi, et pakkuda klientidele laia valikut teenuseid. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on oma ala asjatundjad ja kes pidevalt täiendavad oma teadmisi, et olla kursis kõige kaasaegsemate tehnoloogiate ja lahendustega.

Meie ettevõtte missioon on aidata klientidel luua elamisi, kus on hea ja mugav elada. Me usume, et kvaliteetne elukeskkond mõjutab otseselt inimeste heaolu ja elukvaliteeti. Seetõttu läheneme igale projektile suure kohustustundega, pakkudes lahendusi, mis on jätkusuutlikud, keskkonnasõbralikud ja vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele.

Oleme uhked, et meie teenused on leidnud laialdast tunnustust ja positiivset tagasisidet klientide seas. Meie ettevõtte edu saladus peitub pidevas arengus, kliendikesksuses ja professionaalses meeskonnas, kes on valmis pakkuma parimat teenust igale kliendile.

Kui otsite partnerit, kes aitaks teil muuta oma kodu või äripinna mugavamaks ja energiatõhusamaks, oleme alati valmis teid aitama. Võtke meiega ühendust ja räägime, kuidas saame teie unistused teoks teha!

PUISTEVILLA PAIGALDUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Piret I.

Tänu professionaalsetele teenustele on meie kodu nüüd palju soojem ja mugavam. Puistevilla paigaldus oli kiire ja efektiivne, ning tulemus ületas meie ootusi. Soovitame kindlasti

- Lauri A.

Korsten on nüüd korralikult isoleeritud, mis on oluliselt vähendanud küttekulusid. Tööd tehti hoolikalt ja täpselt, jäime teenusega väga rahule.

- Annabel R.

Pööningu puhastus muutis meie elamise palju hubasemaks ja tervislikumaks. Töö tehti kiiresti ja korrektselt, ilma igasuguse segaduseta.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

PUISTEVILLA PAIGALDUS OÜ tegevusaruanne 2022

Puistevilla Paigaldus OÜ on spetsialiseerunud ehitiste soojustamisele puistevillaga, olgu need siis uued ehitised või renoveeritavad objektid. Puistevill on tõhus ja keskkonnasõbralik materjal, mida saab kasutada mitmesuguste ehitusstruktuuride, sealhulgas pööningute, vahelagede, põrandate, seinte ja kaldlagede soojustamiseks. Ettevõtte põhieesmärk on teadvustada nii eraisikutele kui ka ettevõtetele, et kvaliteetse soojustamise abil on võimalik saavutada märkimisväärseid kokkuhoidu. Korralikult soojustatud hoone vähendab energiakulu, mis omakorda säästab nii loodust kui ka raha. Lisaks

Dropdown

kõik artiklid

Puistevilla paigaldus - PUISTEVILLA PAIGALDUS OÜ

Puistevilla paigaldus    Aitame luua tervisliku sisekliima – et kodus oleks hea olla.    Puistevill  Puistevill on soodsaim ja efektiivseim soojustusmaterjal mi
ssb.ee
Puistevilla paigaldus Aitame luua tervisliku sisekliima – et kodus oleks hea olla. Puistevill Puistevill on soodsaim ja efektiivseim soojustusmaterjal mis saadakse tehastes villatootmisest ülejäävatest materjalijääkidest. Materjal ise on sama mis tavaline plaatvill/rullvill-vastab samadele kvaliteedinõuetele, kuid see on lihtsalt purustatud kujul-et seda oleks võimalik juhtida voolikute abil soojustatavatesse kohtadesse. Puistevill jääb paigaldatuna õhuline-villakiudude vahele jääb mõõdukas liikumatu õhu osakaal ja just see tagabki hea soojapidavuse. Puistevilla on väga hea

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.