Rohkema info nägemiseks:

PAILY AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1861; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PAILY AS kohta arvamuslugu!"

PAILY AS hetkeolukord

Juba 1861 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Paily AS on dünaamiline ja tulevikku vaatav tehnoloogiaettevõte, millel on mitmekesine pakutav teenuste portfell. IT-teenuste pakkujana pakume tipptasemel lahendusi, mis on kohandatud meie klientide konkreetsetele vajadustele, andes neile võimaluse digiajastul areneda.

Meie põhiline ärimudel keerleb FinTechi ettevõtetele terviklike IT-konsultatsioonide, tarkvaraarenduse ja hallatavate teenuste pakkumise ümber.

Lisaks IT-teenustele teenib Paily AS tulu litsentsilepingutest. Need lepingud võimaldavad ettevõttel laiendada meie patenteeritud tarkvaralahenduste ulatust, avades uusi tuluvooge ja luues maailmaturul vastastikku kasulikke partnerlussuhteid.

Ettevõtete gruppi kuuluvad ettevõtted, kellel on makselitsentsid, millest igaüks on registreeritud oma unikaalse eesmärgi ja geograafilise fookusega.

Meie Kanada tütarettevõte, mis on registreeritud MSB-na, on aidanud kaasa meie kohaloleku tugevdamisele Põhja-Ameerikas.

Meie SPI-na registreeritud tütarettevõte Poolas on läbimas BPI registreerimisprotsessi, mis võimaldab meil pakkuda makseteenuseid klientidele kogu Euroopa Liidus.

See aastaaruanne annab põhjaliku ülevaate meie finantstulemustest, tuues esile meie IT-teenuste ja litsentsilepingute olulise panuse. Aruanne ei kajasta teiste kontserni kuuluvate ettevõtete majandustulemusi.

Paily AS projektide portfell:

Paily Freelance on kõik-ühes veebirakendus, mis võimaldab vabakutselistel ja kaugtöötajatel pääseda juurde mitmesugustele töövõimalustele, sealhulgas EOR-i töötajale, töövõtjale või otsesele töötajale. (https://paily.io/en)

Paily Business on kõikehõlmav veebirakendus, mis võimaldab ettevõtetel ja personalispetsialistidel hõlpsalt oma globaalset tööjõudu hallata.

Paily Businessiga pääsevad kasutajad juurde mitmesugustele töövõimalustele, sealhulgas EOR-i töötajale, töövõtjale või otsesele töötajale, samal ajal kui kogu vajalikku dokumentatsiooni käsitletakse platvormil. (https://paily.io/en/business)

Paily Debit Card -i projekt on arendusetapi lõpetanud ja liigub nüüd Euroopas, Kanadas ja Ühendkuningriigis finantslitsentside hankimise järgmisse etappi. (https://pailycard.com/)

Paily ettevõtete grupi projekt Paily Crypto Wallet UAB omab virtuaalse valuutaga tehingute tegemiseks krüptolitsentsi ja järgib regulatiivseid nõudeid. Ettevõte jälgib pidevalt krüptoseadusandluse arenguid Leedus ja Euroopa Liidus, kus see asub. (https://pailycrypto.com/)

Paily Legal pakub oma klientidele igakülgseid õigusteenuseid, mis hõlmavad äriõigust, rahvusvahelist maksukuulekust, vaidluste lahendamist, intellektuaalomandi kaitset, AML-i spetsialistide abi, krüptoregulatsiooni nõustamist ja FinTechi projektide käivitamise hõlbustamist.

(https://pailylegal.com/en/)

Paily Outsourcing modern on fintecki veebi- ja/või mobiilirakenduste disainile ja arendusele spetsialiseerunud IT-agentuur. Valmistame tõhusaid, loomingulisi ja uuenduslikke tooteid, et saaksite kiiresti kasvada. (https://paily.it/)

PAILY AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.