Rohkema info nägemiseks:

VESTEX GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme 2013 aastal asutatud ettevõte, mille põhitegevusalaks raamatupidamisteenust ja maanteetranspordi pakkumine. Oleme 100% Eesti kapitalil põhinev firma.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Millega me tegeleme?

Meie usume, et iga eduka ettevõtte selgroog peitub selle vundamendi tugevuses – põhjalik raamatupidamine, usaldusväärne transport ja asjatundlik metsandusteenused. Meie missiooniks on pakkuda spetsialiseeritud teenuseid, mis tagavad teie ettevõtte sujuva toimimise, keskendudes lepingute ja dokumentide hoolikale ettevalmistamisele ja haldamisele.

Alates meie loomisest oleme pühendunud pakkuma kõikehõlmavaid raamatupidamisteenuseid, mis on kohandatud erinevatele äristruktuuridele, sealhulgas aktsiaseltsidele, osaühingutele ja mittetulundusühingutele. Meie ekspertiis ulatub dokumentide esmasest sisestamisest kuni bilansside, kasumiaruannete ja aastaaruannete koostamiseni. Oleme uhked oma võime üle seada sisse raamatupidamissüsteeme, kontrollida ja töödelda algdokumente, pidada pearaamatuid ja päevikuid ning hallata ostu- ja müügireskontrot, samuti aruandlusega isikute arveldusi.

Meie pühendumus tipptasemele ei piirdu ainult raamatupidamisega. Mõistame personaliteenuste keerukust, pakkudes lepingute ettevalmistamist, töölepinguid, muudatusi ja lõpetamisi, samuti lisalepingute ja isikukaartide loomist. Me haldame korraldusi, saatelehti, tööaja arvestust, puhkusearvestust ning puudega inimeste tõendite täitmist ja esitamist.

Meie teenused on kavandatud taastama ja korraldama eelnevaid raamatupidamisarvestusi, tagades, et teie ettevõtte finantsajalugu on selge ja kooskõlas nõuetega. Oleme ka suhtluses Maksuametite, Haigekassade, Statistikaametite, Pensioniametite, Sotsiaalametite ja Äriregistritega, kaitstes teie ettevõtet võimalike haldustõkete eest.

Keskendudes võtmevaldkondadele nagu raamatupidamine, metsandus ja transport, ning pühendumusega lepingute ettevalmistamisele, puhkusearvestusele ja dokumentide täitmisele ja esitamisele.

Võtke meiega ühendust aadressil info@vestex.ee või helistage numbril +372 5047682!

Vaata rohkem

VESTEX GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

Tunnustan personaalset lähenemist! Suured tänud.

- Andres O.

Aitäh, et olete alati kättesaadav!

- Jüri P.

Kiire protsess ja tähelepanelik lähenemine!

5 viisi, kuidas ekspertarvestus võib teie äri edasi viia

Ekspertarvestus ei ole ainult raamatute tasakaalustamine; see on strateegiline vahend, mis võib teie äri edasi viia. Meie mõistame, et keerulises finants- ja tegevusmaailmas on professionaalsed raamatupidamisteenused hindamatud. Siin on viis viisi, kuidas ekspertarvestus võib teie ettevõttele või mittetulundusühingule kasuks tulla. 1. Täiustatud finantsanalüüs ja planeerimine Täpsed finantsaruanded on iga eduka ettevõtte selgroog. Need annavad kriitilisi ülevaateid teie ettevõtte finantstervisest, võimaldades teha teadlikke otsuseid. VESTEX GROUP OÜ tagab, et teie finantsaruanded on

Dropdown

kõik artiklid

Metsanduse tulevik: jätkusuutlikud praktikad kasvuks

Metsad katavad umbes kolmandiku maailma maismaast ja mängivad kriitilist rolli keskkonna stabiilsuse säilitamisel. Need on eluliselt tähtsad bioloogilise mitmek
ssb.ee
Metsad katavad umbes kolmandiku maailma maismaast ja mängivad kriitilist rolli keskkonna stabiilsuse säilitamisel. Need on eluliselt tähtsad bioloogilise mitmekesisuse, veeringluse reguleerimise, mulla säilitamise ja kui oluline ressurss inimeste elatiseks. Siiski on see väärtuslik ressurss erinevate tegurite tõttu ohustatud. Jätkusuutlik metsandus on metsaressursside majandamise praktika viisil, mis rahuldab oleviku vajadusi ilma tulevaste põlvkondade võimet nende endi vajadusi rahuldada ohustamata. See hõlmab keskkonnaalaseid, majanduslikke ja sotsiaalseid kaalutlusi tasakaalustatult.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.