Rohkema info nägemiseks:

CARFOX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme täisteeninduslik autotöökoda, mis pakub kvaliteetset hooldus- ja remonditeenust ning professionaalset kere- ja värvitöid. Igale tööle aastane garantii

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie lugu algas aastal 2011, kui meeskond alustas tehnikaüksusena Autosky OÜ-s. Töötasime alguses Premium- ja Prestige-klassi autodega, pakkudes sõidukite korrastamist, suuremahulist remonti, eritöid ja hooldust. Kiire arengu ja tugeva kontaktvõrgustiku toel otsustasime 2013. aastal asutada iseseisva autotöökoja, mis suunab oma tähelepanu rahvusvahelistele klientidele.

Meie teekond on olnud täis kasvu ja õppimist ning täna saame uhkusega esitleda tipptasemel meeskonda. Meie meeskonnas on spetsialiste erinevatelt valdkondadelt, võimelisi lahendama tehnilisi ja elektroonilisi probleeme. Toetudes kogemustele, mida oleme saanud Autosky importautodega seotud erinevatest kahjudest, nagu soola- ja mageveekahjud, kokkupõrked, mehaanilised rikked, tulekahjud, veermikukahjud, mootorikahjud ja paljud teised, soovime pakkuda ausat, tõhusat, mugavat ja esinduslikku autoteenindust.

Meie lähenemine on lihtne: inimesed on teeninduse aluseks. Seetõttu oleme koondanud oma meeskonda vaid kõrgelt kvalifitseeritud autoentusiaste, kes on kogunud aastatepikkust kogemust ja on pühendunud pidevale enesetäiendusele. Meie töökoda on varustatud kaasaegsete seadmetega, võimaldades meil tegeleda kõige kaasaegsemate autode hooldus-, remondi-, diagnoosimis- ja programmeerimistöödega.

Lisaks remondi- ja hooldusteenustele pakume ka laias valikus erinevate automarkide originaalosi, kvaliteetseid B-kategooria osi ja uueväärsed, garantiiga kasutatud varuosi. Meie eesmärk on alati arvestada klientide soovide ja vajadustega. Carfoxi meeskonna kvaliteetset teenindust ja tööde kvaliteeti saate alati usaldada, sellepärast pakume kõikidele töödele aastast garantiid.

Kokkuvõttes, Carfoxi autotöökoda on pühendunud pakkuma tippklassi autoteenindust, toetudes oma kogemustele ja kvalifitseeritud meeskonnale. Oleme teie usaldusväärne partner sõiduki hoolduse ja remondi vallas ning tagame alati esindusliku teeninduse.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

CARFOX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika Vahter

Supper koht , kõik mis autol vaja saab tehtud ja enamgi veel. Julgen soovitada. Hinnad väga mõistllikud ja töömehed oma töös väga hoolsad ja professionaalsed.

- Irena Jylhä

Kõik hooldused, s.h. mootoriremont, õlivahetus, piduri vahetused olen teinud Carfoxis. Teenindus hea, kiire ning korralik. Olen soovitanud ka sõpradele.

- Mattias Ots

Auto turbo ja käigukast testiti kiirelt ja korralikult. Tundsin, et teenuse kvaliteet oli eriline ja teenindus väga sõbralik.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

CARFOX OÜ tegevusaruanne 2022

Carfox OÜ on ettevõte, mis loodi 4. märtsil 2013. aastal ning alustas oma majandustegevust sama aasta 1. septembril. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud mootorsõidukite remondi ja hoolduse pakkumisele. Lisaks sellele on nad ka varuosade ja tarvikute müügiga tegelev ettevõte, mis on oluline osa nende ärimudelist. Carfox OÜ on aastate jooksul näidanud märkimisväärset kasvu. 2022. aasta käive oli 533 267 eurot, mis on märkimisväärne tõus võrreldes 2021. aasta käibega, mis oli 468 693 eurot. Kasum on samuti olnud tugev, 2022. aastal oli see 38 645 eurot, kuigi see oli väiksem kui 2021.

Dropdown

kõik artiklid

Millised on meie pakutavad teenused?

Autodele muretult ja usaldusväärselt hoolt kandmine on iga autoomaniku jaoks oluline, et tagada sõiduki sujuv toimimine ja ohutus teedel. Just selleks oleme loo
ssb.ee
Autodele muretult ja usaldusväärselt hoolt kandmine on iga autoomaniku jaoks oluline, et tagada sõiduki sujuv toimimine ja ohutus teedel. Just selleks oleme loonud CarFoxi täisteenindusliku autotöökoja, kus pakume laia valikut erinevaid remondi ja hooldusega seonduvaid teenuseid. Oleme pühendunud sellele, et Sinu auto oleks alati parimas võimalikus seisukorras ning sõiduelamus jääks alati positiivseks. Hooldustööd Iga auto vajab regulaarset hooldust, et vältida ootamatuid rikkeid ja tagada selle pikaajaline vastupidavus. CarFox pakub laia valikut hooldusteenuseid, sealhulgas õlivahetust,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.