Rohkema info nägemiseks:

MAGUSATUBA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1018; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta MAGUSATUBA OÜ kohta arvamuslugu!"

MAGUSATUBA OÜ hetkeolukord

Juba 1018 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 125 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Magusatuba põhitegevusalaks aruandeaastal oli pagari- ja kondiitritoodete tootmine. Sama tegevusalaga on planeeritud jätkata ka järgnevatel aastatel.

Tegevuskeskkonna üldine makromajanduslik areng ettevõtte majandustulemustele olulist mõju ei avaldanud. Peamine mõju äritegevusele tulenes ka möödnud majandusaastal riigis levinud pandeemiast, mille tõttu oli häritud ka meie ettevõtte majandustegevus.

Ettevõtte majandustegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ning sotsiaalseid mõjusid.

Majandusaasta jooksul ning aruande koostamise perioodil pole ilmnenud valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumistega seonduvaid riske, sest arveldamine toimub eurodes.

Aruande koostamise perioodil ei ilmnenud juhtkonna hinnangul täiendavalt selliseid sündmusi, mis võivad mõjutada oluliselt järgmiste majandusaastate tulemusi.

2022 aasta aruandeaasta kasum oli 7580 eurot.

Järgmise majandusaasta eesmärgiks on ettevõtte jätkusuutlikuse parandamine, võimalusel ja vajadusel lisatööjõu palkamine ning klientide arvu suurendamine. Ettevõte jätkab sama tegevussuunaga. Eesmärk on tõhustada head koostööd klientidega, suurendada sortimenti ja tootmismahtusid. Selleks otsib ettevõtte juhataja võimalusi muuta ettevõtte tegutsemise asukohta. Oluline on olla kliendile lähemal ja paremini kättesaadavam.

Kristi Veldemann

OÜ Magusatuba

Juhatuse liige

MAGUSATUBA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.