Rohkema info nägemiseks:

ADDICERE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 428; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ADDICERE OÜ kohta arvamuslugu!"

ADDICERE OÜ hetkeolukord

Juba 428 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Addicere psühholoogilise konsultatsiooni agentuuri missioon on pakkuda avaliku ja erasektori organisatsioonidele psühholoogilist tugiteenust, mille eesmärk on hoida töötajate vaimset tervist. Peamised vaimse tervise toetustegevused on individuaalne, paaris ja grupi psühholoogiline nõustamine, kriisinõustamine, psühhoteraapia ja koolitused.

Addicere kolm peamist tegevussuunda on: (cid:127) Individuaalne psühholoogiline nõustamine ja kriisinõustamine.

(cid:127) Koolitamine - kriisipsühholoogia, emotsioonide juhtimine ja kontroll, raskete inimestega suhtlemine, sõltuvuskäitumise lõpetamine, inimsuhete juhtimine, avalik esinemine ja juhtimispsühholoogia.

(cid:127) Organisatsioonide meeskondi ja üksusi arendavate spetsiifiliste simulatsioonitreeningute väljatöötamine – individuaalsed ja meeskonnatreeningud.

Inimese õnnelikkus, rahulolu, pühendumine ja töötulemused on seotud psühholoogilise seisundiga. Era- ja tööelu sündmused võivad segada inimese elu kulgemist kodus ja kontsentreerumist tööl. Emotsionaalsest tasakaalust väljas inimese vaimne tervis on häiritud ning areneda võivad stress, läbipõlemine, ärevushäired ja muud psüühika häired. Toetudes kaasaegsetele tõenduspõhistele meetoditele ja kognitiiv-käitumuslikule teraapiale, on meie eesmärk aidata oma klientidel taastada professionaalne toimimine, eneseteadlikkus ja rahulolu eluga. Addicere poolt pakutavad koolitused on tõenduspõhised ja üles ehitatud muudatuste esilekutsumiseks inimese käitumises, teadmistes ja mõtlemises. Meie spetsialistide kogemused on laiaulatuslikud, mis ulatuvad üle era- ja avaliku sektori ka rahvusvahelistesse organisatsioonidesse.

2023. aastal jätkab ettevõte kolme peamise tegevussuuna arendamisega, fokusseerides rätseplahendustele koolituste ja treeningute väljatöötamisel ning psühholoogilise tugiteenuse laiendamisele.

Nii COVID pandeemia aegne ja järgne elu kui ka jätkuv sõda Ukrainas on väljakutseid esitav kogemus kogu inimkonnale – maailm on väiksem kui kunagi varem, rohkem märgatakse teineteise vastastikust mõju ja tähelepanu pööratakse rohkem vaimsele tervisele. Inimesed ja organisatsioonid on saanud aru, et vaimne tervis ja vaimse tervise hügieen on vajalik elu osa uues maailmas. Oleme hinnatud koostööpartner erinevatele organisatsioonidele.

ADDICERE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.