Rohkema info nägemiseks:

VIISIKU 5 OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme põllumajanduse, kalapüügi, taime- ja loomakasvatuse, jahinduse, üheaastaste põllukultuuride kasvatuse, muude põllukultuuride kasvatamisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus looduse rütmid käivad harmoonias elu rütmidega. VIISIKU 5 OÜ ei ole lihtsalt ettevõte; me oleme maa hoidjad, pühendunud maaharimisele ja pakkumaks teile autentset ühendust suure õuega. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Pakume keskkonnasõbralikku põllumajandust, eritellimusel valmistatud metsamaju ja kaasahaaravaid õues viibimise kogemusi.

Meie teekond algas visiooniga luua jätkusuutlik tulevik, kus kasv ja elamine käivad käsikäes looduse tarkusega. Me usume, et maa annab külluslikult ja meie kohustus on seda hoolikalt ja austusega harida. See uskumus on meie mitmekesiste pakkumiste tuum, alates aastaringsete kultuuride kasvatamisest kuni muude kultuuride kasvatamiseni, ja heina ning silo kasvatamiseni, mis toetab õitsvat ökosüsteemi.

Neile, kes otsivad elu, mis on põimunud metsikusega, pakuvad meie eritellimusel valmistatud metsamajad varjupaika looduse südames. Siin saate elada oma unistust rahulikust pelgupaigast, ümbritsetuna metsa rahulikust ilust ja puude vahel läbi puhuvate tuulte õrnadest sosinatest.

Seiklushuvilised ja loodusesõbrad leiavad oma paradiisi meie kalapüügi, taimede ja loomade kasvatamise, jahipidamise ning muude õues viibimise tegevustega. Iga kogemus on kujundatud selleks, et tuua teid lähemale elementidele, õpetada teile elu delikaatset tasakaalu ja pakkuda ruumi, kus saate Kasvada, Elada, Õitseda Looduslikult!

VIISIKU 5 OÜ on pühendunud jätkusuutlikkusele ja keskkonnateadlikele praktikatele. Meie tooted ja teenused on tunnistuseks meie pühendumusele keskkonna säilitamisele, pakkudes samal ajal teile parimat, mida loodusel on pakkuda. Liituge meiega sellel avastus-, kasvu- ja harmooniaretkel loodusmaailmaga. Koos kultiveerigem jätkusuutlikkuse pärandit tulevastele põlvedele.

Avastage puhta elamise olemus VIISIKU 5 OÜ-ga—kus iga istutatud seeme on samm rohelisema homse poole ja iga meie metsakodudes veedetud hetk on eluaegne mälestus. Kasvada, Elada, Õitseda Looduslikult!

Kontakt

372 5593 3524

VIISIKU 5 OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tiit M.

Väga professionaalne ja sõbralik teenindus!

- Liis P.

Tasakaalustatud toitumine sai uue tähenduse, tänu sellele firmale!

- Mari A.

Põllumajanduslikud tooted on väga värsked ja maitsvad!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Milliseid põhimõtteid jahile minnes silmas pidada?

Jahindus on olnud inimkonna lahutamatu osa tuhandeid aastaid. Selle ajaloolised juured ulatuvad tagasi meie esivanemate aegadesse, kui jahipidamine oli eluviisiks ja ellujäämiseks hädavajalik. Tänapäeval on jahindus aga palju enamat kui lihtsalt toidu hankimine. See on kultuuriline, sotsiaalne ja isiklik harrastus, mis nõuab austust looduse vastu ja järgib rangeid eetilisi põhimõtteid. Jahindus on loomade jälitamine ja küttimine erinevatel eesmärkidel, sealhulgas toidu hankimine, looduslike elupaikade säilitamine, kahjuritõrje ning traditsioonide ja kultuuri edendamine. See hõlmab

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas saavutada jätkusuutlik taimekasvatus?

Jätkusuutlik taimekasvatus on kultuuride kasvatamise meetod, mis püüab rahuldada praeguseid toiduvajadusi ilma tulevaste põlvkondade võimet nende vajadusi rahul
ssb.ee
Jätkusuutlik taimekasvatus on kultuuride kasvatamise meetod, mis püüab rahuldada praeguseid toiduvajadusi ilma tulevaste põlvkondade võimet nende vajadusi rahuldada ohustamata. See hõlmab praktikaid, mis ei kahjusta keskkonda, aitavad kaasa bioloogilisele mitmekesisusele ja tagavad põllumeestele majandusliku elujõulisuse. Jätkusuutlikkus põllumajanduses hõlmab laia valikut praktikaid, mis on ökoloogiliselt helid, majanduslikult elujõulised ja sotsiaalselt vastutustundlikud. Selle eesmärk on kaitsta keskkonda, laiendada Maa loodusvarade baasi ning säilitada ja parandada mulla viljakust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.