Rohkema info nägemiseks:

HORNETAUTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1435; jälgijaid - 9. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta HORNETAUTO OÜ kohta arvamuslugu!"

HORNETAUTO OÜ hetkeolukord

Juba 1435 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Hornetauto on 2013.aasta märtsis asutatud ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on kasutatud sõidukite müük ja vahendus.

Aruandeaasta müügituluks kujunes 110 tuhat eurot, mis on oluliselt vähem kui 2021.aasta müügitulu 153 tuhat eurot. Aruandeaasta puhaskahjumiks kujunes 3,4 tuhat eurot. 2021.aasta tulem oli puhaskasum oli 4,9 tuhat eurot. 2022.aasta oli täis mitmeid väljakutseid - vähenenud müügitulu ning suurenenud sisendkulud - ja paraku kajastus see ka aruandeaasta majandustulemustes.

Aruandeaastal töötas ettevõttes keskmiselt 1 töötaja. Ettevõtte juhatuse liikmele arvestati 2022.aastal tasuks 7 tuhat (2021.aastal 4,1 tuhat) eurot. Muid soodustusi või tasusid juhatuse liikmele ei makstud ega arvestatud.

Järgnevateks tegevusaastateks ettevõte olulisi muudatusi ei planeeri. Sõidukite müügist ja vahendusest oodatakse varasema käibetaseme saavutamist, mis tagaks majandusaasta lõpuks ka positiivse majandustulemi. Samuti otsitakse aktiivselt muid tegevusalasid, mille abil ettevõtte finantsnäitajaid jätkuvalt parandada.

HORNETAUTO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.