Rohkema info nägemiseks:

MONEFIT ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3933; jälgijaid - 21. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MONEFIT ESTONIA OÜ kohta arvamuslugu!"

MONEFIT ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 3933 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Tauri Jaanson (15.04.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

Monefit Estonia OÜ on Eestis asuvatele eraisikutele krediidiliini põhimõttel tarbimislaene pakkuv ettevõte, mis alustas oma tegevusega juunis 2013 a.

Vaata lähemalt: www.monefit.ee

Monefit Estonia OÜ kuulub Creditstar Group konsolideerimisgruppi.

Creditstar Group konsolideerimisgrupist lähemalt: www.creditstar.com

Monefit Estonia OÜ ei ole teinud 2022. aruandeaastal ja ei plaani teha ka järgmisel aruandeaastal olulisi investeeringuid.

Monefit Estonia OÜ ei ole teinud 2022. aruandeaastal ja ei plaani teha ka järgmisel aruandeaastal olulisi uurimis ja arendustetegevuse projekte.

Monefit Estonia OÜ 2022. aruandeaasta aruande koostamise ajal ei ole toimunud olulisi sündmusi, mis ei ole kajastatud raamatupidamise aastaaruandes, kuid mis oluliselt mõjutaks või võib mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi.

Monefit Estonia OÜ tegevusvaldkonda ei ole makromajanduslikud mõjud oluliselt mõjutanud. Monefit Estonia OÜ tegevus ei ole hooajaline, majandustegevuses puudub tsüklilisus. Monefit Estonia OÜ tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid.

Monefit Estonia OÜ järgib Creditstar konsolideerimisgrupi finantsriskide maandamise põhimõtteid. 2022, majandusaastal ega ka 2022.

aastaaruande kokkupanemise perioodil ei ilmnenud valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske.

Monefit Estonia OÜ peamised suhtarvud: 31.12.2022 31.12.2021

Omakapitali tootlikkus (ROE) 0,59% 1,21%

Kasumimarginaal (PM) 0,43% 1,12%

Vara tootlikkus (AU) 32,02% 27,95%

Omakapitali kordaja (EM) 4,24 3,87

Suhtarvude selgitused: (cid:127) Omakapitali tootlikkus (ROE) – puhastulu väljendatuna protsendina omakapitalist (cid:127) Kasumimarginaal (PM) – kasumlikkus võrdluses kogutuluga (cid:127) Varade tootlikkus (AU) – kogutulu võrdluses koguvaradega (cid:127) Omakapitali kordaja (EM) – koguvarad võrdluses omakapitaliga

MONEFIT ESTONIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.