Rohkema info nägemiseks:

INTAR MW OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
INTAR MW tegeleb mitmekülgsete metallitöödega, pakkudes kvaliteetset lehtmetalli allhanketeenust, lisaks müüme ja toodame innovaatilisi tööriistahoidjaid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

INTAR MW pakub Eesti disainitud ja patenteeritud tööriistahoidikuid, mis aitavad sul säästa aega ja hoida tööriistu korras. Meie tooted on valmistatud vastupidavast materjalist, tagades pikaajalise kasutuse. Olgu tegemist laserlõikuse, keermestamise, või vibroviimistlusega, meie kogenud meeskond ja tipptasemel seadmed tagavad kvaliteetse tootmise.

Miks valida INTAR MW:

  1. Kliendikeskne lähenemine: Kuulame klientide soovitusi ja tagasisidet, arendades pidevalt oma tootevalikut vastavalt vajadustele.

  2. Eesti kapitalil põhinev ettevõte: Oleme uhked, et oleme Eesti ettevõte, mis on loodud aastal 2013.

  3. Tugevus kiirus ja suhtlus: Oleme kiired, paindlikud ning hoiame tihedat sidet klientidega, et tagada nende rahulolu.

  4. Tipptasemel tehnika: Kasutame AMADA seadmeid ja tehnoloogiat, et pakkuda lehtmetalli lõikust, painutamist, keevitust ja rohkem.

  5. Täislahendused: Lisaks põhiteenustele pakume ka klaaskuuli pihustamist, prototüüpide valmistamist, graveerimist ja mitmeid muid teenuseid.

Oleme Sinu METALLIST unistuste teostaja!

INTAR MW missiooniks on olla paindlik ja pidevalt arenev partner, kes arvestab klientide vajadustega. Meie kvaliteetne tootmine ja insenertehniline kogemus aitavad klientidel kokku hoida tootmiskulusid.

Tutvu meie teenustega:

  • Laserlõikus
  • Tootearendus
  • Klaaskuuli pihustamine
  • Keermetamine
  • Vibroviimistlus
  • Painutamine
  • Koostamine
  • Projekteerimine
  • Graveerimine
  • Keevitus
  • Prototüübid
  • Versengimine

Võta ühendust ja leiame parima lahenduse sinu vajadustele!

KONTAKT

INTAR MW OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Mida kujutab endas vibratsioonitöötlus?

Vibratsioonitöötlus, tuntud ka kui vibratsiooniline viimistlus või vibratsiooniline puhastus, on saavutanud järjest enam populaarsust kui tõhus ja kiire meetod metalldetailide silumiseks, viimistlemiseks ja puhastamiseks. See mehaaniline protsess hõlmab detailide paigutamist vibreerivasse viimistlusmasinasse koos abrasiivse meediumiga, kus masin vibreerib kõrgetel sagedustel, suhteldes detailidega ja tagades materjali eemaldamise ning servade ümardamise. Vibratsioonitöötluse Eelised: Servade Ümardamine ja Silumine: Vibratsioonitöötlus on eriti kasulik teravate servade ("kraatide")

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas oma tööruumi efektiivus uuele tasemele tõsta?

Tööruum on paljude ettevõtete süda, kus efektiivsus ja korrapärasus mõjutavad otseselt töö tulemuslikkust. INTAR MW pakub innovaatilisi tööriistahoidjaid, mis m
ssb.ee
Tööruum on paljude ettevõtete süda, kus efektiivsus ja korrapärasus mõjutavad otseselt töö tulemuslikkust. INTAR MW pakub innovaatilisi tööriistahoidjaid, mis mitte ainult ei anna iga tööriista jaoks oma koha, vaid suurendavad ka tööruumi efektiivsust. Need disainitud ja Eestis valmistatud tööriistahoidjad on mitmeti kasulikud, pakkudes korraldust ja kiiret juurdepääsu tööriistadele. 1. Tööriistade Hoiustamine - Iga Asjal Oma Koht: INTAR tööriistahoidjad on loodud selleks, et muuta tööriistade hoiustamine lihtsaks ja korrapäraseks. Iga tööriistale on määratud oma koht, tagades, et igaüks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.