Rohkema info nägemiseks:

OTTO EHITAB OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud klientide unistuste ja visioonide elluviimisele, tagades samal ajal kvaliteetse, vastupidava ning professionaalselt viimistletud tulemuse igas projektis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Otsite usaldusväärset koostööpartnerit oma ehitusprojektile? Teie otsingud on lõppenud. Oleme pikaajalise kogemusega ja professionaalne ettevõte, kes on spetsialiseerunud suuremahulistele ja väiksematele ehitustöödele Harju- ja Raplamaal. Meie kirg ehitusvaldkonna vastu peegeldub edukates projektides ja rahulolevates klientides.

Meie ettevõte, kogenud spetsialistide meeskond, on olnud ehitusvaldkonnas tegev juba üle 15 aasta. See aeg on täitnud meid mitmekülgse kogemusega, mis võimaldab meil pakkuda tipptasemel teenuseid iga projekti jaoks, olgu selleks siis suur eramuehitus või väiksemad katuse- ja fasaaditööd. Meie klientide rahulolu on meie peamine eesmärk ning edukate projektide kaudu oleme võitnud klientide usalduse ja poolehoiu.

Mis teeb meist tõeliselt erilised, on meie meeskonna kirg oma töö vastu. Oleme uhked oma ala spetsialistide üle, kes ei näe mitte ainult tööülesandeid, vaid ka võimalusi. Iga projekt on meile väljakutse, mille lahendamiseks paneme mängu oma kogemused ja loovuse. Teie unistuste kodu ei ole meile lihtsalt ehitusplats, vaid platvorm, kus saame näidata oma oskusi ja teha reaalsuseks teie visiooni.

Kui olete otsimas usaldusväärset ehituspartnerit, kes hoolib teie unistustest sama palju kui teie ise, siis võtke meiega ühendust. Meie professionaalne meeskond on valmis kuulama teie ideid, jagama oma kogemusi ja töötama koos teiega, et leida parim lahendus teie ehitusprojektile.

Ärge jätke oma unistusi ootele - võtke meiega ühendust juba täna ja laseme neil saada reaalsuseks!

KONTAKT

OTTO EHITAB OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Sigrit

Usaldusväärne, professionaalne, meeldiv ja töökas meeskond. Väga operatiivselt lahendasid ootamatused ja täiendavad soovid. Saavad hakkama kõigi ootamatustega.

- Jürgen

Otto Ehitab OÜ ehitas meie perele kodu. Usaldusväärne, kvaliteetne, täpne, headele lahendustele orienteeritud, innovatiivne lähenemine.

Väga professionaalne, meeldiv ja töökas kollektiiv. Ehitis valmis õigeaegselt ning soovitud kvaliteediga. Suurepärane töö!

- Maidla Loodusvilla

Usaldusväärne Eesti ettevõte töökate ja tublide töötajatega, kes tegid meie lennukad ideed reaalsuseks

OTTO EHITAB OÜ tegevusaruanne 2022

Otto Ehitab OÜ on olnud ehitustööstuse lahutamatu osa alates 2013. aastast, pakkudes laia valikut ehitusteenuseid, mis hõlmavad nii elamute kui ka mitteelamuhoonete ehitamist ja renoveerimist. Selle aja jooksul on ettevõte omandanud märkimisväärse kogemuse ja oskusteabe, mis võimaldab neil pakkuda klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid ehitusteenuseid.2022. aastal saavutas Otto Ehitab OÜ märkimisväärse müügitulu, mis ulatus 1 206 754 euroni. See näitab ettevõtte pühendumust oma tööle ja klientide rahulolu nende pakutavate teenuste osas. Otto Ehitab OÜ ei piirdu ainult suurte

Dropdown

kõik artiklid

Katuselt fassaadini: kvaliteetsed ehitusteenused, mida saate usaldada

Kodu on paik, kus süda rahus puhkab ja hinge värskendab, seepärast on selle loomine või renoveerimine üks tähtsamaid otsuseid, mida peate tegema. Meie eesmärk o
ssb.ee
Kodu on paik, kus süda rahus puhkab ja hinge värskendab, seepärast on selle loomine või renoveerimine üks tähtsamaid otsuseid, mida peate tegema. Meie eesmärk on muuta see protsess teie jaoks mitte ainult lihtsaks, vaid ka nauditavaks ning tulemusena saavutada kodu, millesse armunud olete esimesest pilgust. Meie usaldusväärsed ehitusteenused hõlmavad kõike, alates katusetöödest kuni fassaaditöödeni, pakkudes mitte ainult silmatorkavat välimust, vaid ka vastupidavaid ja kvaliteetseid tulemusi. Meie meeskond ei tee kompromisse kvaliteedis. Oleme pühendunud iga detaili täiuslikkuseni ning see

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.