Rohkema info nägemiseks:

REHVIKAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7024; jälgijaid - 15. Arvustusi - 4; Artikleid 4+ "Kirjuta REHVIKAS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas sinu auto vajab hoolt ja tähelepanu? Meie oleme siin, et pakkuda sulle usaldusväärseid ja professionaalseid autohooldus- ja remonditeenuseid, mis vastavad täpselt sinu sõiduki vajadustele.

Regulaarne autohooldus on võtmeks sujuvale sõidukogemusele. Me pakume põhjalikku hooldust, sealhulgas õli ja filtrite vahetust ning suuremate hooldustöid nagu rihmade ja kettide vahetust. Ära muretse, meie meeskond jälgib sinu auto hooldusvajadusi ja teeb kõik vajaliku sinu eest ära. Soovid oma auto jõudlust tõsta? Meie chip tuning teenus aitab sul saavutada parema kiirenduse ja kütusesäästu. Oleme spetsialiseerunud mootori optimeerimisele, tagades sulle suurema sõidumõnu.

Sinu auto kliimasüsteem peab olema tipptasemel, et tagada mugav sõidukogemus igal aastaajal. Teostame kliimasüsteemi täitmist ja remonti, tagades sinu auto ideaalse temperatuuri igas olukorras. Kui su auto käitub veidralt või mõned sümbolid armatuurlaual muret tekitavad, siis oleme siin, et aidata sul kiire ja täpse diagnostika abil probleemi tuvastada ja lahendada.  Õigesti reguleeritud sildadega auto tagab sujuva sõidu ja pikema rehvitööea. Meie spetsialistid tagavad, et sinu auto sildadega oleks kõik korras.

Rehvidega seotud mured? Ära muretse! Teostame rehviparandust ja -vahetust kiiresti ja efektiivselt, tagades sulle ohutu sõidu igal teel. Väiksemad või suuremad remonttööd? Meil on kõik vajalikud pädevused ja kogemused, et lahendada veermiku, mootori, väljalaskesüsteemide, keretööde ja autoelektrisüsteemidega seotud probleemid. Sinu auto on meie kätes turvalises ja professionaalses keskkonnas.

Kui sul on küsimusi või vajad abi oma auto hoolduse või remondiga, siis ära kõhkle võtta meiega ühendust. Meie eksperdid on valmis sind aitama ja leidma parima lahenduse sinu sõiduki jaoks. Usalda oma auto meie professionaalse meeskonna hooleks ja naudi turvalist ning mugavat sõitu igal teekonnal. Sinu rahulolu ja sinu auto heaolu on meie prioriteet!

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

REHVIKAS OÜ kontaktid

Kuidas tagada sõiduki pikaajaline tervis?

Sinu auto on nagu sinu usaldusväärne kaaslane teel. Kuidas tagada, et see kaaslane sind kunagi alt ei veaks ja teeniks sind ustavalt aastaid? Saladus peitub õigeaegses hoolduses ja teadmistes, kuidas ära tunda väikeseid muresid enne, kui need muutuvad suureks peavaluks. Meie, professionaalsed autohoolduse eksperdid, oleme siin, et jagada sinuga mõningaid olulisi salanippe, mis tagavad sinu sõiduki pikaajalise tervise. Kui sulle tundub, et auto on korras, siis see ei tähenda alati, et kõik on ideaalses seisukorras. Õigeaegne hooldus, nagu õli ja filtrite vahetus ning muud olulised kontrollid,

Dropdown

kõik artiklid

Miks nõuavad rehvimured kiiret reageerimist?

Rehvid - need väikesed, kuid äärmiselt olulised komponendid su auto all. Kuid mida teha, kui üks neist ootamatult tühjaks läheb või on tekkinud mõni muu rehvipr
ssb.ee
Rehvid - need väikesed, kuid äärmiselt olulised komponendid su auto all. Kuid mida teha, kui üks neist ootamatult tühjaks läheb või on tekkinud mõni muu rehviprobleem? Ära lase rehvimuretel su sõidukogemust rikkuda. Meil on sulle lahendus! Tutvustame meie rehviparandus- ja -vahetusteenuseid, mis on kiire, tõhus ja tagavad sulle ohutu tee iga sõidu ajal. Rehvid on su auto kontakt tee pinnaga, mõjutades otseselt sõidumugavust ja ohutust. Kui märkad rehvis mingitki ebatavalist - olgu selleks siis kummide madal surve, auk või rebend - on oluline tegutseda kiiresti. Väike probleem võib kiiresti

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.