Rohkema info nägemiseks:

GISANERA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme juhtiv lainepapist pappkastide ja pappkarbide tootja, pakkudes kohandatud disainilahendusi vastavalt klientide vajadustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Otsides kvaliteetseid pappkaste ja pappkarpe, millel võib kindel olla? Teie otsingud on leidnud lahenduse siin, Gisanera OÜ-s, Eesti juhtivas lainepapist pappkastide ja pappkarbide tootmisettevõttes. Oleme uhked oma pikaajalise kogemuse üle, alates 2013. aastast, ning spetsialiseerume kohandatud pappkastide projekteerimisele, tootmisele ja tarnimisele vastavalt teie unikaalsetele vajadustele.

Gisanera OÜ on rohkem kui lihtsalt pappkastide tootja - me oleme teie usaldusväärne partner igas etapis. Meie professionaalne meeskond suudab abistada teid algusest lõpuni, alustades pappkastide projekteerimisest, järgides tähelepanelikult teie juhiseid ja soove. Meie eesmärk on tagada, et iga pappkast, mida me valmistame, vastaks täpselt teie ootustele.

Pakume laia valikut erineva suuruse, värvi ja stiiliga pappkaste ja pappkarpe vastavalt teie vajadustele. Vajadusel aitame täiendada teie jooniseid ja teeme ettepanekuid, et tagada lõpptulemus, mis vastab täpselt teie nõudmistele.

Meie pappkastid on valmistatud kvaliteetsest lainepapist, mis tagab nende tugevuse ja vastupidavuse. Need sobivad suurepäraselt toiduainetööstusele, tööstusettevõtetele ja erinevat tüüpi toodete pakendamiseks ja transportimiseks. Meie sortimendis on ka niiskuskindlad pappkastid ja erilahendused vastavalt teie erivajadustele.

Pakume ka ladustamise ja transpordi teenuseid. Meie kuiv ja soojustatud ladu võimaldab meil hoida valmistatud pappkaste ning tarnida neid teile õigeaegselt ja soodsatel tingimustel. Vajadusel pakume ka trükitud lainepapist pappkaste, mis on suurepärane võimalus brändi tuntuse suurendamiseks.

Meie ettevõtte iseloomuks on lihtsus ja arusaadavus. Räägime teiega keeles, mida mõistate, ja oleme alati siin, et pakkuda teile parimat teenust. Tänu meie optimaalsele suurusele suudame hoida kulud madalal ja pakkuda konkurentsivõimelist hinda, samal ajal tagades fefco standarditele vastava kvaliteedi.

Ootame võimalust aidata teil oma pappkastide ja pappkarbide vajadused täita. Olgu see siis kohandatud disain, erilahendused või trükitud pappkastid - meil on lahendus teie jaoks. Võtke meiega ühendust juba täna ja laske meil näidata, miks Gisanera OÜ on parim valik teie ettevõtte pappkastide ja pappkarbide tarnijana. Koos leiame alati parima lahenduse teie vajadustele!

Võtke meiega ühendust juba täna!

VEEBILEHT

GISANERA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kertu K.

Suurepärased disainilahendused ja kvaliteet.

- Karina P.

Usaldusväärne partner logistikas. Nende pappkastid on alati tugevad ja vastupidavad.

- Toomas O.

Nende kohandatud pakendilahendused suurendavad meie brändi äratuntavust.

GISANERA OÜ tegevusaruanne 2022

Gisanera OÜ on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud lainepapist pappkarpide ja pappkastide müügile. Asutatud 2013. aastal, on Gisanera OÜ pühendunud kvaliteetsete pappkarpide ja pappkastide pakkumisele, mis vastavad klientide vajadustele ja ootustele. Lisaks pappkarpide ja pappkastide müügile pakub ettevõte ka kompleksseid ladustamis- ja transporditeenuseid, mis aitavad klientidel oma äritegevust tõhusamalt juhtida. Gisanera OÜ on näidanud märkimisväärset kasvu alates asutamisest. 2022. aasta müügitulu oli 946 829 eurot, mis on 2% rohkem kui eelmisel aastal, mil müügitulu oli 931 510

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas trükitud pappkastide abil oma brändi tugevdada?

Brändi tugevdamine on rohkem kui lihtsalt logo ja nimi - see on lugu, mida te räägite. Meie, Gisanera OÜ, mõistame brändi jõudu ja selle võimet jääda inimeste m
ssb.ee
Brändi tugevdamine on rohkem kui lihtsalt logo ja nimi - see on lugu, mida te räägite. Meie, Gisanera OÜ, mõistame brändi jõudu ja selle võimet jääda inimeste mällu. Just siin astume meie mängu - trükitud pappkastidega, mis mitte ainult ei hoia teie tooteid turvaliselt, vaid ka räägivad teie brändi unikaalset lugu juba esimesel pilgul. Meie trükitud pappkastid on rohkem kui lihtsalt karbid; need on kunstiteosed. Pakume teile võimalust integreerida oma ettevõtte südamiku - olgu selleks siis logo, lööklause või tooteteave - oma pakkematerjalidesse. Meie kogenud disainerid ja trükitehnoloogiad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.