Rohkema info nägemiseks:

CORSA MOTORS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1297; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CORSA MOTORS OÜ kohta arvamuslugu!"

CORSA MOTORS OÜ hetkeolukord

Juba 1297 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 14 korda.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte üldinformatsioon

Corsa Motors OÜ on asutatud 4.juunil 2013.a. osakapitali suurus 2500 eurot. Omaniku poolt on algkapitali sissemakse tehtud. Osaühingul on üks omanik, kes on ka juhatuse liige.

Ettevõtte tegevusalaks on sõiduautode sisepõlemismootorite remonttööd alates tavapärasest hooldusest (õlivahetus, hammasrihma vahetus) kuni kapitaalremondini. Teostatakse alljärgnevaid töid: a) mootorite remont/diagnostika, plokikaane vahetus - pakutakse erinevates mahtudes mootorite remondi teenuseid, mis võivad ulatuda diagnostikast ja üksiku mootorielektroonika komponendi välja vahetamisest ulatusliku kapitaalremondini; b) mootorite ümberehitus/forsseerimine - võidusõiduautode või hobiautode mootorite ümberehituse teenus, eesmärgiga tõsta võimsust, alustades mootori juhtaju ümber programmeerimisest ja lõpetades konkreetse võistlussarja jaoks põhjaliku mootori ettevalmistamisega; c) Volvo XC mudelite tagasilla reduktorite/diferentsiaalide remonditeenus; d) autodele varuosade müük - põhiteenuseid toetav teenus, kuna ei tegeleta eraldi müügiga.

Mootorit peetakse kaasaeagse sõiduki üheks keerukamaks agregaadiks. Lisaks keerukatele mehhaanilistele lahendustele (muudetavad gaasi jaotusfaasid, varieeruv klapi tõus jne) hõlmab mootor tervikuna endas ka keerukat toite- ning süütesüsteemi, näiteks otsesissepritsesüsteem ottomootoritel. Seega nõuab mootorite remont tööde teostajalt aina enam teadmisi, kogemusi ning pühendumist. Ettevõtte töötajad omavad laialdasi teadmisi ja pikaajalist kogemust mootorite valdkonnas.

Teenuste osutamiseks kasutatav töökoda on renditud ja asub Harkus Angerja tee 38.

Aruandeaasta tegevused

Ettevõtte on iga aastaga edasi arenenud ja tööde mahud on jätkuvalt kasvanud. Olulise osa ettevõtte müügikäibest moodustab tavasõiduauto mootorite remondi teenus, kuna nimetatud teenust vajavate klientide hulk on oluliselt suurem võrreldes võidusõiduauto mootoreite ümberehitust soovivate klientidega. Müügitulu kokku teeniti 686,9 tuhat eurot, kasvades varasema aastaga võrreeldes 22 %. Teenuste eksport moodustab müügikäibest 5,4 %. Klientideks on nii asutused kui ka eraisikud.

Ettevõttes töötab üheksa töötajat. Aruandeaasta tööjõukulud kokku oli 206,9 tuhat eurot.

Suurimad investeeringud tehti 2020. aastal luues töötajatele kaasaegsed töötingimused ja mis võimaldavad tööde mahtusi edaspidi kasvatada.

Ettevõte on suutnud areneda ja investeerida omavahendite arvelt ja laenuvahendeid kasutatakse ainult investeeringuteks. Aruandeaastal tehti investeeringuid kokku 36,6 tuhat eurot ja majandustegevuse tulemuseks kujunes 22,7 tuhat eurot.

Ettevõte teeb koostööd varuosade jaemüüjatega ja teiste autoremondi teenust pakkuvate ettevõtetega. Lisaks toetatatakse motorsporti ja

Vaarao Drift meeskonda.

Ettevõttel on loodud oma koduleht - www.corsamotors.ee

Tegevusplaanid

Ettevõtte eesmärgiks on tagada töötajatele stabiilne töö ja kaasaegsed töötingimused. Lisaks keskendutakse jätkuvalt ettevõtte arendamisele ja uute väljundite leidmisele (näiteks ekspordile suunatud võidusõidumootorite komponentide projekteerimine, lähiriikidesse võidusõidumootorite valmistamine jms). Ettevõtte juht omab häid kontakte antud valdkonnas ja arendatakse jätkuvalt koostööd teenustöid tellivate ettevõtetega.

OÜ Corsa Motors on jätkuvalt tegutsev ja arenev ettevõte.

CORSA MOTORS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.