Rohkema info nägemiseks:

AUTHENTIC HOPE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 167; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AUTHENTIC HOPE OÜ kohta arvamuslugu!"

AUTHENTIC HOPE OÜ hetkeolukord

Juba 167 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022

Authentic Hope OÜ on loodud 13.06.2013. aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on innovaatiliste väikesemõõtmeliste käsitööpalkehitiste tootmine, müümine, disainimine ning paigaldamine.

2014. aasta alguses tegeles ettevõte Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse alustava ettevõtja starditoetuse saamisega. Saadud toetust kasutas ettevõte turundustegevuste elluviimiseks. Ettevõttele loodi koduleht, telliti uued tootejoonised ning parandati vanu jooniseid. Lisaks koostati vundamendi valiku juhendmaterjal, mis ka tõlgiti. Valmisid reklaamtrükised ettevõtet tutvustava sisuga.

2014. aasta oktoobris osales ettevõte välismessil nimega "Atlantica" Prantsusmaal. Ettevõte tõi turule uue innovatsioonilise ehitise, majakese nimega "Vägev Ilves" ning ettevõtte poolt disainitud palklaua. Kolm päeva kestnud messil tegeles ettevõte reklaami ja müügitööga, loodi kontakte ja saadi kliente edasiseks tööks. 2014. aastal toimus ka Authentic Hope OÜ esimene müük.

Müükidest saadud tulu ettevõte investeeris - uuendati kodulehte, täiustati toote jooniseid, koostati elektriplaanid. Valmisid mõningad sepisaksessuaarid. Investeeriti turundustegevustesse - reklaam Prantsusmaal tuntud ajakirjas.

Ettevõte Authentic Hope OÜ tegi koostööd ka õigusbürooga, kes koostas ettevõttele vajaminevad töölepingud, aktid ja tõlketööd, mis kindlustab nii kliendi kui ka ettevõtte vahelist koostööd. 2014. aastal oli ettevõtte põhitegevuseks turundustegevused (reklaam) ning müügitöö nii Eestis kui ka EL liikmesriikides.

2015. aastal tegeles ettevõte lisaks põhitegevusele veel erinevate sepisaksessuaaride disainimise, tootmise kui ka müügiga. 2016-2019. aastal on ettevõtte tegevus pidurdunud, kuid tegevus toimub samal tegevusalal. Negatiivne omakapital kaetakse omanike sissemaksetega.

2020. aastal taastati seadusega ettenähtud omakapital, kuid COVID-19 tõttu oli ettevõtte tegevus tugevalt häiritud ja müüki ei toimunud.

2021-2022. aastal oli COVID-19 järelmõjude tõttu ettevõtte tegevus peatatud.

Majandusaastal omanikele tasusid ega soodustusi ei arvestatud ega makstud.

AUTHENTIC HOPE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.