Rohkema info nägemiseks:

TIE&APRON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõte spetsialiseerub stiilsete ja funktsionaalsete Tie&Apron põllede loomisele, mis ühendavad kaelalipsu elegantsi ja põlle kasulikkust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Tere kõigile restoranidele, hotellidele ja catering-ettevõtetele! Kas olete otsimas elegantseid riietusi oma personalile või otsite naljakaid kingitusi oma klientidele? Tutvustame teile meie e-poodi, kus saate leida kõik, mida vajate, et teha oma ettevõte eriliseks ja meeldejäävaks.

Kui soovite, et teie hotelli töötajad näeksid välja professionaalsed ja elegantsed, siis olete jõudnud õigesse kohta. Meie valikus on mitmeid stiilseid ja praktilisi riietuselemente, mis muudavad teie personali visuaalselt atraktiivseks ja samas ka mugavaks. Tutvuge meie ettevõtte e-poe hotellitöötajate riietuse valikuga ning leidke sobivad tooted oma meeskonnale.

Kas tegutsete catering-ettevõttena? Pakume spetsiaalselt teie vajadustele kohandatud riietust, mis aitab teie meeskonnal professionaalselt ja stiilselt esineda. Meie catering riietus on loodud selleks, et tagada teie klientidele muljetavaldav esmamulje.

Kui soovite, et teie restorani ettekandjad näeksid välja šikid ja samas kaitseksid oma riideid, siis vaadake meie ettekandja põlle ja serveerimisriiete kollektsiooni. Need on praktilised ja stiilsed ning aitavad teie personalil säilitada elegantsi kogu tööpäeva vältel.

Kui otsite kingitusi oma klientidele või soovite üllatada oma personali, siis tutvuge meie naljakate ja ärikingitustega. Need kingitused toovad naeratuse näole ja muudavad teie suhtluse klientide ja töötajatega eriliseks.

Kõik meie tooted on saadaval meie e-poes, mis on avatud 24/7. Tellimine on lihtne ja turvaline ning me tagame kiire kohaletoimetamise. Oleme pühendunud kvaliteedile ja klientide rahulolule ning usume, et meie tooted lisavad teie ettevõttele väärtust.

Tutvuge meie e-poe laia valikuga ja leidke just need tooted, mis sobivad teie ettevõtte vajadustega. Kui teil on küsimusi või soovite rohkem teada saada meie toodete kohta, võtke meiega julgelt ühendust. Oleme siin selleks, et teid aidata ja teie vajadusi rahuldada.

Avasta meie e-poodi ning leia ka endale sobiv lahendus!

e-pood

TIE&APRON OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Tie&Apron on väga stiilne aksessuaar, mille olen kasutanud restoranis teenindamiseks. Väga mugav ja lihtne kinnitada.

- Tõnu T.

Tie&Apron on väga hea lahendus koduseks kokkamiseks. Kuna ma ei taha, et mu riided määrduks, on see mulle suureks abiks.

- Johanna J.

Äriklientidele sobivad kingitused - suurepärane valik kingituste ideedena.Sünnipäevalapsele meeldis tema kink väga!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kestlik stiil- taaskasutatud materjalist Tie&Apron põlled

Keskkonnateadlikkus ja jätkusuutlikkus on tänapäeva moemaailmas ja tarbijate mõtetes üha olulisemad märksõnad. Üha rohkem inimesi otsib viise, kuidas oma igapäevast riietumist ja tarbimist keskkonnasõbralikumaks muuta. Üks suund, mis on võtnud hoogu üle maailma, on taaskasutatud materjalidest valmistatud rõivad. Üks silmapaistev näide sellest liikumisest on taaskasutatud materjalist valmistatud Tie-Apron põlled. Moe- ja tekstiilitööstus on olnud aastaid üks suuremaid keskkonnale mõju avaldavaid sektoreid, mis on tuntud ressursirikkuse ja jäätmete tekitamise poolest. Selle tulemusena on

Dropdown

kõik artiklid

Põll- rõivas, mis on palju enamat kui lihtsalt kaitse

Põll, see igapäevane ja praktiline rõivas, mida sageli seostatakse köögis askeldavate inimestega, on palju enamat kui lihtsalt kaitse riideid plekkide eest. See
ssb.ee
Põll, see igapäevane ja praktiline rõivas, mida sageli seostatakse köögis askeldavate inimestega, on palju enamat kui lihtsalt kaitse riideid plekkide eest. See on üks neist riietest, millel on mitmeid kasutusvõimalusi ja mis on aja jooksul omandanud erinevaid tähendusi ja stiile. Põlle ajalugu ulatub aastasadade taha. Alguse sai see praktiline rõivas talupoegade ja teenijate seas, kes vajasid midagi, mis aitaks hoida oma rõivaid puhtana ja kaitsta neid igapäevaste tööde ja toimetuste käigus. Algusaegadel valmistati põlleid lihtsatest ja vastupidavatest materjalidest ning need olid sageli

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.