Rohkema info nägemiseks:

PRIMERA CAPITAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kaubaekspert tegeleb kvaliteetse veo- ja kolimisteenuse pakkumisega üle Eesti, tagades kiire ja mugava lahenduse elu ja büroopindade kolimiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kaubaekspert on 100% Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mille missiooniks on pakkuda kvaliteetset ja taskukohast kolimis- ning veoteenust. Meie põhitegevuseks on rahuldada oma klientide vajadusi, olgu tegemist eluaseme kolimise, kontoripindade ümberkorraldamise või erinevate kaupade turvalise transportimisega.

Olgu tegemist era- või ärikliendiga, meie kogenud meeskond teostab kolimise kiirelt ja mugavalt. Kasutades spetsiaalselt kolimiseks ettenähtud töövahendeid, tagame teie vara ohutuse ja terviklikkuse.

Pakume usaldusväärset veoteenust, mis ulatub üle kogu Eesti. Meie eesmärk on teha kaupade transportimine võimalikult lihtsaks, tuues need mugavalt uksest-ukseni.

Kui vajate professionaalset lähenemist tööstusseadmete kolimisele, oleme teie partneriks. Meie eksperdid viivad läbi seadmete turvalise ja tõhusa kolimise.

Raskete objektide tõstmine ja transportimine on meie meeskonna tegevusvaldkond. Saame hakkama ka kõige keerukamate ülesannetega.

Mööbli kolimine on meie kirg. Teostame demontaaži, transportimist ning paigaldust, et teie mööbel jõuaks ohutult uude kohta.

Kui soovite vabaneda vanast mööblist, aitame teil seda keskkonnasõbralikult utiliseerida.

Tagame teie vara ohutuse eriotstarbelise pakendamise abil, et see jõuaks sihtkohta ilma kahjustusteta.

Pakume kolimiseks vajalikke materjale, et teie kolimine oleks lihtsam ja turvalisem.

Kaubaeksperti tegevust juhivad väärtused, milleks on kliendi austamine, meeskonnavaim, usaldus, efektiivsus ja vastutustundlikkus. Need väärtused on meie teenuste aluseks ning tagavad teile parima kogemuse meiega töötamisel.

Kui otsite usaldusväärset partnerit kolimise ja veo valdkonnas, võtke meiega ühendust. Oleme siin, et teie kolimine või kaupade transport oleks sujuv ja stressivaba.

Võta meiega ühendust ning leiame ka sulle sobiva lahenduse!

kontakt

PRIMERA CAPITAL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan T.

Kaubaekspert tegi meie kolimise tõeliselt sujuvaks!

- Maire M.

Ei kujutaks ettegi kolimist ilma nende abita. Suur aitäh!

- Kai S.

Usaldusväärne ja professionaalne teenus!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kullerteenus- kiire, mugav ja efektiivne viis kauba liigutamiseks

Kullerteenus on muutunud tänapäeva kiire tempoga maailmas oluliseks teenuseks, mis lihtsustab kaupade transportimist ning pakub klientidele mugavust ja kiirust. Selle artikli kaudu uurime kullerteenuse olulisust ja miks see on muutunud nii hädavajalikuks ettevõtete ja tarbijate jaoks. Miks kullerteenus on oluline? Klientide ootused- tänapäeval ootavad tarbijad kiiret ja tõhusat kaubaletoimetamist. Kullerteenused vastavad nendele ootustele, pakkudes kiireid tarneid, mis rahuldavad nii äri- kui ka erakliendid. Ettevõtte efektiivsus- ettevõtted säästavad aega ja vaeva, kasutades

Dropdown

kõik artiklid

Ladu- teie vara turvaline hoiupaik

Elu ja äri toovad meie teele pidevalt väljakutseid, kuid üks väljakutse, mida sageli alahinnatakse, on ruumi vajadus erinevate varade ja esemete hoiustamiseks.
ssb.ee
Elu ja äri toovad meie teele pidevalt väljakutseid, kuid üks väljakutse, mida sageli alahinnatakse, on ruumi vajadus erinevate varade ja esemete hoiustamiseks. Ladustamine on lahendus, mis muudab teie elu lihtsamaks ja aitab teil hoida oma vara korras ning kaitstuna. Selles artiklis uurime ladustamise olulisust ja eeliseid ning miks see on teie jaoks oluline. Kodus võib aja jooksul koguneda palju asju, mille hoidmine muutub aina raskemaks. Ladustamine võimaldab teil vabaneda üleliigsetest esemetest, mis võivad muuta teie kodu segaseks ja ebamugavaks. Ettevõtetel võib tekkida vajadus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.