Rohkema info nägemiseks:

SENTAB ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1228; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SENTAB ESTONIA OÜ kohta arvamuslugu!"

SENTAB ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 1228 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sentab Estonia OÜ on 2013. juulis asutatud tehnoloogiaettevõte, mille missiooniks on ühiskonna vananevate liikmete sotsiaalne ühendamine läbi lihtsasti käsitleva tehnoloogia. Sentab on sotsiaalne platvorm, mis kasutab teleriga ühendatud digiboksi, mis omakorda loob eakate jaoks interaktiivse suhtlusvärava läbi teleri. Süsteem toetab igapäevast suhtlust lähedastega läbi videkõnede, pakub meelelahutuslikke mänge ning kureeritud sisu, jagab perekonna albumeid, videoid ja sõnumeid läbi teleri liidese. Alates 2018.a. on omanikud vähendanud oma aktiivset seotust ettevõtte arendamisega ning keskendunud uutele väljakutsetele.

Sentabi põhitegevuseks täna on osalemine Euroopa Komisjoni poolt finantseeritud H2020 projektis Phara-ON, mille üks eesmärkidest on üle

Euroopa kokku tuua erinevad digitehnoloogia lahendused, mis aitavad kaasa vananeva ühiskonna paremale toimimisele. See on 4 aastane projekt, ning ettevõtte piloteerib oma rakendust kokku kolmes partnerriigis - Hispaanias, Itaalias, ja Portugalis. 2021.a. alustati esimesi piloote ning tegevus jätkus ka 2022.a. Projektiga seoses on ettevõtte omanikud otsustanud ettevõtet elus hoida. Antud projekt aitab finantseerida üht täiskohaga inimest, kes osaleb projekti tegevustes.

Omanikfirma poolt on antud Sentab Estonia OÜ-le garantii oma laenude konverteerimise osas, millega tulevikus muudetakse ettevõtte negatiivne omakapital positiivseks. Kuivõrd ettevõttel puuduvad praeguste omanikega mitteseotud välised kreeditorid, ei ole veel konverteerimist ette võetud. Ilmselt teostatakse konverteerimine 2023.a. jooksul.

SENTAB ESTONIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.