Rohkema info nägemiseks:

MUUPEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme professionaalne tõlkebüroo, mis pakub kõrgekvaliteedilisi kirjalikke ja suulisi tõlketeenuseid igas valdkonnas, alates igapäevatekstidest ja -dokumentidest kuni keerukate patentideni välja.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Muupel OÜ, kus "alguses oli sõna", pakub tipptasemel tõlketeenuseid, mis rahuldavad kõige nõudlikumaid kliente. Meie põhilisteks tööriistadeks on sõnad, mille abil loome kvaliteetseid tõlkeid nii sisu kui ka vormi poolest, tagades, et tulemus oleks selge, arusaadav ja täpne.

Meie rahvusvaheline meeskond koosneb sihtkeelt valdavatest lingvistidest, kes omavad mitmeaastast kogemust eri valdkondades. Nad mitte ainult ei tõlgita, vaid kohandavad ka teksti vastavalt kliendi vajadustele ja eelistustele. Lisaks on meie tõlkijad osavad erinevate tõlketarkvarade ja kliendi valitud programmi kasutamisel.

Muupel OÜ pakub personaalset lähenemist igale kliendile. Koostame spetsiaalse tiimi vastavalt sinu vajadustele ja loome boonusprogrammi, mis tagab ühtse terminoloogilise baasi ja soodsama tõlkehinna. Oleme pühendunud lubatud tähtaegadest kinnipidamisele, tagades, et kliendile jõuavad alati õigeaegsed ja korrektsed tõlked.

Muupel OÜ ampluaa on lai nagu rahvamaja diskori muusikavalik. Töötame eraisikutega ja ettevõtetega mitmesugustes valdkondades, sealhulgas tehnoloogia, majandus, pangandus, meditsiin, reklaam, turundus ja juriidika. Meie kogenud tõlkijad võtavad enda kanda igapäevaste tekstide ja dokumentide tõlkimise kuni keerukate patentideni välja. Lisaks tegeleme vandetõlkimise, apostillimise ja notariaalselt kinnitatud dokumentidega. Vajadusel rendime ka sünkroontõlketehnikat.

Muupel OÜ ei ole lihtsalt tõlkefirma, vaid ka sinu konsultandid tõlkimise eri aspektides. Pakume mitmesuguseid teenuseid, sealhulgas kirjalik tõlkimine, suuline tõlkimine, dokumenditõlge, referatiivne tõlge, toimetamine, korrektuur, küljendus ja kujundus. Lisaks pakume vandetõlke teenuseid, kus iga sõna on õiguslikult siduv.

Kui otsid usaldusväärset tõlkepartnerit, võta meiega ühendust. Meie pühendunud meeskond seisab sulle alati abiks, et leida parim ja kõige täpsem tõlkelahendus sinu vajadustele.

Muupel OÜ - sinu usaldusväärne teejuht sõnade maailmas.

KONTAKT

MUUPEL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit R.

Suurepärane teenus! Kiired ja täpsed tõlked igas olukorras.

- Kadri P.

Väga professionaalne ja usaldusväärne teenus. Minu tõlked olid täpsed ja valmis õigeaegselt.

- Laura M.

Tõlgid on väga tähelepanelikud detailide suhtes ja tähtaegadest peetakse kinni.

MUUPEL OÜ tegevusaruanne 2022

Muupel OUn ponhitegevusalaks majandusaastal oli tonlketeenuste pakkumine anri- ja eraklientidele. Muupel OUn andis majandusaastal taniskohaga tonond unhele inimesele. Ettevonte jantkab ka janrgmisel aastal tonlketeenuste pakkumist, kasvatades kliendipagasit, et kahjumist vanlja tulla.

Dropdown

kõik artiklid

Suulise tõlke võlujõud

Kujuta ette hetke, kus oled suure rahvusvahelise konverentsi või ettevõtte kohtumise keskpunktis. Sinu sõnum on oluline, kuid erinevad keeled võivad saada takis
ssb.ee
Kujuta ette hetke, kus oled suure rahvusvahelise konverentsi või ettevõtte kohtumise keskpunktis. Sinu sõnum on oluline, kuid erinevad keeled võivad saada takistuseks tõhusale suhtlusele. Just siin astub sisse Muupel OÜ, pakkudes professionaalseid suulisi tõlketeenuseid, mis muudavad sinu ürituse tõeliselt meeldejäävaks kõigile osalejatele. Las meie eksperdid muudavad sinu sõnumi kõnekeelseks kogemuseks, edastades mitte ainult sõnad, vaid ka emotsioonid ja kultuurilise konteksti, mis tagavad sujuva suhtluse mitmekeelses keskkonnas. Suuline tõlge on kunst, mis nõuab mitte ainult keeleoskust,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.