Rohkema info nägemiseks:

METSKÜLA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 203; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta METSKÜLA OÜ kohta arvamuslugu!"

METSKÜLA OÜ hetkeolukord

Juba 203 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Metsküla Oü asutati esialgse nimega Britta Ilutuba OÜ 25.07.2013 ilma oakapitali sissemakseta. Osaühing sai Eesti Töötukassalt ettevõtluse alustamise toetust 3270 eurot põhivara soetamiseks. Äritegevusega alustas oktoober 2013. Algselt oli ettevõte loodud üksnes iluteenuste pakkumiseks. Alates 19.06.2019 muudeti ärinimi Metsküla OÜ-ks seose senise põhitegevuse ajutise lõpetamisega, kuna töötaja jäi lapsehoolduspuhkusele. Praeguseks on põhitegevuseks veetorustiku ja sanitaarseadmete paigaldus, saematerjali tootmine, muude tarbeesemete (peotelk) ja kodumasinate (tekstiilipesur) väljaüürimine ja kasutusrent, maasikakasvatus. Ja uue teenusena töötasime välja „Jätsi

Paus“ müügipunkti, kus tegeleme pehme jäätise müügiga hooajal, seal sai pakutud tööd ka 2 noorele. Lisaks valmis jäätise müügile töötasime sisse ka rendi teenuse 2 pehmejäätise masinale.

Missioon

Ettevõtte missiooniks on pakkuda parima kvaliteediga teenuseid, läbi meeldiva, sõbraliku ja võimalikult kiire teeninduse. Selleks, et klient ikka ja jälle leiaks meie teenuste seast endale vajaminevat. Ettevõtte teenused areneva ja täienevad vastavalt klientide soovidele, turu nõudlusele ja oma soovide läbi katsetada uusi tegevusi.

Tulud, Kulud, Kasum 2022. aastal Metsküla OÜ müügitulu 13 857 eurot.

Metsküla OÜ müügitulu moodustas 100% müük Eestis.

Ettevõtte tegevuskulud olid 2022. aastal 2 940 eurot.

Osaühingu kasumiks kujunes 2022. aastal 4 217 eurot.

Põhivara

Metsküla OÜ investeeris põhivarasse 2 724 eurot.

Põhivara kulumit arvestati 3 190 eurot.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Ettevõtted on plaanis jätkata hetke põhitegevustega, mis on veetorustiku ja sanitaarseadmete paigaldus, ning saematerjali tootmisega. Aasta teises kvartalis lõpetab töötaja ka lapsehoolduspuhkuse ja alustab väikeses mahus taas iluteenuste pakkumisega. Plaanime suurendada erinevate inventaride rendipakkumisi. Suuremaks artikliks on „Jätsi Paus“ brändi turundamine ja laiendamine. Plaanis on soetada juurde lisaks jäätisemasinatele ka minipannkoogimasinad, mida saab ka rentida. Samuti saab sellega seoses ära registreeritud ettevõttele koduköök, et saaksime võimaldada ka valmis toodete müüki edasi tavatarbijatele. Jätkame suvel müügiputkaga tööd nii kohaliku kaupluse ees, kui ka erinevatel suurtel väliüritustel, kuhu on broneeringud juba kirjas. Hooajaks on planeeritud taas vähemalt 2 töökohta.

METSKÜLA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.