Rohkema info nägemiseks:

THS TARKVARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 638; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta THS TARKVARA OÜ kohta arvamuslugu!"

THS TARKVARA OÜ hetkeolukord

Juba 638 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus:

THS Tarkvara OÜ põhitegevuseks on tarkvararakenduse renditeenuste pakkumine. Aruandeaastal jätkusid THS ja FTA veebipõhise tarvara arendustööd ja aktiivne müügitegevus.

THS on software-as-a-service tüüpi tarkvaralahendus, olles operatiivseks „kiirkanaliks“ teenuste efektiivsemaks haldamiseks ja sobib eelkõige ettevõtetele, kellel on palju objekte ja on-demand tüüpi sisseostetavaid teenuseid, ning töövõtjatele, kes neid objekte igapäevaselt teenindavad.

THS võimaldab töövõtjatega suhtlemise tuua kokku ühele platvormile. See tähendab, et oluliselt väheneb teenuste haldamisega seotud kulu, hoides kokku nii teenuse tellija kui töövõtja aega. Samuti võimaldab THS tänu isegenereeruvale aruandlusele analüüsida teostatud tööde mahtu, jaotust, kulu jne, pakkudes asendust seni erinevatest allikatest kokku koondatud infole ja raportitele.

Jätkuva kvaliteedi ja arengu saavutamiseks sõlmis THS Tarkvara OÜ 2021. a. aprilli lõpus koostöölepingu uue juht- ja arenduspartneri, FOB

Solutions OÜ-ga. Sõlmitud koostööleppe kohaselt asub FOB Solutions OÜ tegelema THS-i igakülgse edasiarendusega, sh müügijuhtimine, tarkvaraarendus, klienditugi jm.

Tulud, kulud ja kasum:

THS Tarkvara OÜ 2022.a. müügitulu moodustas 3465 eurot (2021.a. müügitulu 4235 eurot). Müügitulust 100% moodustas tarkvara rent.

Majandustegevusest teeniti kahjumit -12562 eurot (2021.a. kahjum -11766 eurot).

Investeeringud:

Aruandeaastal investeeringuid materiaalsesse põhivarasse ei tehtud.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks:

THS Tarkvara OÜ eesmärgiks järgmisel majandusaastal on jätkata tarkvara arendustöödega ja müügimahtude suurendamine.

THS TARKVARA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.