Rohkema info nägemiseks:

LAVKA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 948; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LAVKA OÜ kohta arvamuslugu!"

LAVKA OÜ hetkeolukord

Juba 948 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022.aasta oli kümnes majandusaasta, kui OÜ Lavka juhatus sai oma Äriseadustikus sätestatud ja põhikirjas määratletud funktsioone täita.

Lavka OÜ põhitegevuseks ettevõtte loomise momendist on koolitoitlustuse teenuse pakkumine. Toitlustust pakutakse Tallinna Inglise Kolledžis aadressil Estonia puiestee 10. Alates 2016 aasta teisest poolest lisandus koolitoitlustus Tallinna Konstantin Pätlsi Vabaõhukoolis ja on alustatud lastele suunatud välistoitlustuse teenuse pakkumist, seoses jätkusuutliku ärimudeli väljatöötamisele ja rakendamisele.

Käesoleva 2022 aasta jooksul on plaanitud jätkata tootmisprotsessi optimiseerimist ja laiendada tarnijate nimistut, mille läbi on püstitatud saaavutada tooraine parim kvaliteedi ja hinna suhe. Ettevõte on arengufaasis kui edasine laienemine aasta jooksul ei ole planeeritud, et keskenduda olemasolevate klientide rahulolu tõstmiseks ja kvaliteetseima teenuse pakkumisele.

Aastaaruande koostamise perioodil ei ole juhataja hinnangul toimunud sündmusi, millistel oleks oluline mõju ettevõtte finantsseisundile ja majandustulemustele ning millised olulisuse printsiibi kohaselt kuuluksid avalikustamisele käesolevas aruandes.

LAVKA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.