Rohkema info nägemiseks:

RIVEST OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rivest OÜ on 2013. aastal asutatud Eesti kapitalil põhinev ehitusettevõtte, mis on spetsialiseerunud tööstus-, lao- ja põllumajandushoonete montaažitöödele.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tiina J.

Rivest OÜ osutus parimaks valikuks meie uue laohoone montaažiks. Kõik tööd tehti kiiresti, kvaliteetselt ja vastavalt eelnevalt kokku lepitud ajagraafikule. Meie meeskond jäi nende teenusega väga rahule ja soovitaksime neid kindlasti ka teistele!

- Toomas S.

Nende ehitusfirma on üks parimaid, kellega olen kokku puutunud. Rivest OÜ meeskond tegi meie põllumajandushoone montaažitööd tõelise professionaalsusega. Nende tehniline oskusteave ja pühendumine ületasid meie ootusi!

- Liisa K.

Tööstushoone montaaži osas ei leia paremat partnerit kui Rivest OÜ. Nende pühendumus, täpsus ja tõhusus olid muljetavaldavad. Meie projekt valmis tähtaegselt ja kvaliteet oli laitmatu. Suurepärane töö!

RIVEST OÜ tegevusaruanne 2022

Rivest OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis on spetsialiseerunud ehitusmontaažitöödele. See ettevõte loodi 2013. aastal ja selle põhitegevuskoht on Eesti. Alates 2022. aastast on ettevõttel püsiv tegevuskoht ka Rootsis, mis näitab nende pidevat kasvu ja laienemist. Rivest OÜ on tuntud oma kliendikeskse lähenemise, kvaliteetse töö ja kiire teeninduse poolest, mis on aidanud neil saavutada märkimisväärset edu ehitussektoris. Möödunud majandusaasta kokkuvõte näitab, et Rivest OÜ on jätkuvalt tugev mängija ehitusturul. 2022. aasta majandustulemused olid ootuspärased, saavutades nii käibe-

Dropdown

kõik artiklid

Sandwichpaneelid: Kas uue ajastu ehituslahendused?

Olete ehk kuulnud mõistet \
ssb.ee
Olete ehk kuulnud mõistet \"sandwichpaneelid\", kuid mis need täpselt on? Sandwichpaneelid on ehitusmaterjalid, mis pakuvad mitmeid eeliseid võrreldes traditsiooniliste ehitustehnikatega. Aga hüppame esmalt mõistesse, et saaksite täielikult mõista, miks need on nii revolutsioonilised. Mis on sandwichpaneelid? Nime \"sandwich\" sai see materjal seetõttu, et see koosneb kolmest kihist - just nagu võileib! Tavaliselt on keskmiseks kihiks soojustusmaterjal, nagu polüuretaanvahu, mineraalvilla või polüstüreen, millele on mõlemal küljel kinnitatud kaitsekihid. Need kaitsekihid võivad olla

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.