Rohkema info nägemiseks:

UKSEABI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 759; jälgijaid - 4. Arvustusi - 1; Artikleid 4+ "Kirjuta UKSEABI OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

UKSEABI OÜ juures mõistame, et uksed on rohkem kui lihtsalt sissepääsud; need on teie turvalisuse kaitsjad, mugavuse tõstjad ja igapäevase elu vaiksed tunnistajad. Alates 2012. aastast oleme pühendunud uksehoolduse ja -paranduse kunstile ja teadusele, tagades, et iga meie puudutatud uks on jäetud täiuslikku seisukorda, valmis vastu pidama aja ja kasutuse proovile.

Meie teenuste valik on loodud kõigi uksehoolduse aspektide käsitlemiseks. Alates uste ja linkide visuaalsest kontrollimisest kuni põhjaliku lukustussüsteemide kontrollimise, puhastamise ja määrimiseni, ei jäta me oma püüdluses pakkuda võrdset hooldustööd ühtegi kivi pööramata. Meie tehnikud, kes on koolitatud just nende uste ja lukkude tootjate poolt, mida me teenindame, toovad endaga kaasa rikkaliku kogemuse ja pühendumuse tipptasemele, mis on tööstuses võrreldamatu.

Kui on tegemist ukseparanduse ja -taastamisega, läheneme igale ülesandele käsitöölise täpsusega. Olgu selleks katkise detaili asendamine või ukse ja selle luku mehaanika peenhäälestamine, et taastada sujuv toimimine, kohtleme iga ust kui unikaalset projekti, mis väärivad meie täielikku tähelepanu ja oskusi. Ja nende uste jaoks, mis kannavad aja jälgi ja vajavad uuendamise puudutust, hingame meie taastamisteenused neisse uude ellu, tagades, et need jätkavad teie teenimist usaldusväärsuse ja stiiliga.

Mõistes kvaliteetsete komponentide vajadust, oleme partneriks juhtivate tarnijatega, et pakkuda laia valikut uksetarvikuid. Olgu teil vaja varuosi paranduseks või soovite oma ust uuendada turvalisuse ja mugavuse viimaste uuendustega, UKSEABI OÜ on teie kõik-ühes pood. Ja neile, kes soovivad teha uut algust, pakume ka uute uste ja akende valikut, mis on kohandatud vastavalt teie konkreetsetele nõuetele.

Olles ametlik partner ja edasimüüja suurtele ukse-, akna- ja juurdepääsusüsteemide brändidele, oleme uhked oma võime üle ühendada teid turu parimaga. Meie teenused ulatuvad tavapärasest kaugemale, hõlmates spetsialiseeritud uste, nagu tuletõkke-, teras- ja klaasprofiiluksed, samuti ülakäiguteede ja väravate hooldust ja parandust.

Valige UKSEABI OÜ oma uksehoolduse ja -paranduse vajadusteks. Kogege meelerahu, mis tuleb teadmisest, et teie uksed on ekspertide kätes, kes hoolivad teie turvalisusest ja mugavusest sama palju kui teie. Võtke meiega ühendust juba täna ja laseme meil aidata teil hoida teie maailma uksed avatud ja kutsuvad.

Kontakt

UKSEABI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari S.

Hooldasid minu uksi suurepäraselt, nüüd töötavad nad paremini kui kunagi varem!

- Martin M.

Kindlasti soovitan neid kõigile, kes vajavad ustega seotud probleemide lahendamist!

- Priit O.

Muljetavaldav kvaliteet ja tähelepanelik suhtumine klientidesse!

Kuidas tuvastada nähtavat kulumist ja rebendeid oma ukse pinnal?

Uksed on meie hoonete valvurid, tagades turvalisuse, privaatsuse ja isolatsiooni. Siiski, nagu iga teine hoone osa, vajavad nad korrapärast hooldust, et korralikult toimida. Ukse hoolduse eiramine võib viia suuremate probleemideni, ohustades mitte ainult funktsionaalsust, vaid ka sinu vara turvalisust. Siin on viis märki, mis viitavad sellele, et sinu uks vajab kohest tähelepanu. Raskused ukse avamisel või sulgemisel Kui sinu uks kinni kiilub või takerdub, võib see olla märk kõverdunud puidust või raami nihkumisest. See on tihti põhjustatud niiskuse või temperatuuri muutustest ja kui seda ei

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas hinnata antiiksete uste seisukorda enne taastamist?

Antiiksed uksed ei ole lihtsalt hoone funktsionaalsed elemendid; need on ajaloo tükid, mis lisavad igale kinnisvarale iseloomu ja väärtust. Nende aarete taastam
ssb.ee
Antiiksed uksed ei ole lihtsalt hoone funktsionaalsed elemendid; need on ajaloo tükid, mis lisavad igale kinnisvarale iseloomu ja väärtust. Nende aarete taastamine nõuab delikaatset tasakaalu nende ainulaadse võlu säilitamise ja nende funktsionaalsuse ning turvalisuse tagamise vahel. Selles juhendis viime teid läbi samm-sammulise protsessi, kuidas tuua antiikne uks tagasi oma endise hiilguse juurde. Oma antiikukse seisukorra hindamine Alustage ukse hoolika uurimisega. Otsige kulumise ja kahjustuste märke, nagu praod, kõverdumine või mädanik. Kontrollige ukse funktsionaalsust, avades ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.