Rohkema info nägemiseks:

TAKIMA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme sündmuste korraldamise ja produktsioonifirma, mis pakub täisteenust lavakujundusest valgustuse ja tootmiseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast TAKIMA OÜ maailma, kus iga sündmus muudetakse hüpnootiliseks vaatemänguks. Meie teekond algas visiooniga revolutsioneerida seda, kuidas sündmusi kogetakse. Kirglikkusest tipptaseme poole ja pühendumusest innovatsioonile oleme saanud tootmiste, lavakujunduse ja -tootmise ning valgustuse alal asjatundjateks. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: Pakume täisteenust lavakujundusest valgustuse ja tootmiseni, tagades sujuva ja mõjuva sündmuse.

TAKIMA OÜ-s usume, et õige valgustus ja lavakujundus võivad anda tooni igale sündmusele, luues meeldejääva õhkkonna, mis kõnetab iga osalejat. Meie oskuslikud disainerid ja tehnikud töötavad väsimatult, et Valgustada teie sündmusi, Innustada tipptehnoloogiaga ja Inspireerida publikut üle kogu maailma.

Meie teenused ulatuvad kaugemale lavast. Oleme uhked, et saame pakkuda põhjalikke haridusprogramme tööstuse tulevastele professionaalidele, jagades oma teadmisi ja kasvatades järgmise põlvkonna talente. Lisaks tagavad meie tootmisteenused, et teie sündmuse eduks on saadaval kõrgeima kvaliteediga seadmed.

Soovite ise maagiat kogeda? TAKIMA OÜ pakub ka pääsmete müüki erinevatele tootmistele, võimaldades teil omal käel kogeda erakordse lavakujunduse ja valgustuse jõudu.

Kontakt

+372 5373 0575

TAKIMA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko T.

Suurepärane tasakaal innovatsiooni ja traditsiooni vahel.

- Martin R.

Imeline kogemus, tõesti meeldejääv!

- Anu O.

Suurepärane teenindus ja fantastiline valgustus!

Milline roll on täiendatud reaalsusel (AR) ja virtuaalreaalsusel (VR) kaasaegses lavakujunduses?

Lava kujundus on alati olnud dünaamiline valdkond, peegeldades ajastu kultuurilisi, tehnoloogilisi ja kunstilisi suundumusi. Tulevikku vaadates on ilmnenud mitu võtmetrendi, mis lubavad muuta meie mõtteviisi ja suhtumist lava kujundusse. Sukelduvad kogemused Täiendatud reaalsuse (AR) ja virtuaalreaalsuse (VR) integreerimine lava kujundusse on revolutsiooniline publiku kogemus. Digitaalse sisu füüsilise maailmaga segades saavad disainerid luua mitmekihilisi keskkondi, mis viivad vaatajad täiesti uutesse maailmadesse. Interaktiivsus on saamas kaasaegse lava kujunduse lahutamatuks osaks.

Dropdown

kõik artiklid

Mis on lavavalgustuse olulisus otseesitustes?

Valgustus on võimas tööriist otseesitustes, mis on võimeline muutma ruumi, looma meeleolu ja tõstma publiku elamust. See on oluline element, mis toob visuaalse
ssb.ee
Valgustus on võimas tööriist otseesitustes, mis on võimeline muutma ruumi, looma meeleolu ja tõstma publiku elamust. See on oluline element, mis toob visuaalse harmoonia ja aitab edasi anda sündmuse lugu või teemat. Enne tehnikate juurde asumist on oluline mõista põhimõisteid nagu intensiivsus, värv, suund ja liikumine, samuti termineid nagu 'valgustid', 'geelid' ja 'gobod'. Lavavalgustite tüübid Tavalised seadmed, nagu Fresnelid ja ellipsoidaalsed reflektorvalgustid (ERS), on lavavalgustuse selgroog, pakkudes laia valikut valgusvihkude kujusid ja intensiivsusi. Intelligentne valgustus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.