Rohkema info nägemiseks:

BLOND FINANCE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 860; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BLOND FINANCE OÜ kohta arvamuslugu!"

BLOND FINANCE OÜ hetkeolukord

Juba 860 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Blond Finance OÜ tegutseb jätkuvalt põhitegevusena investeerimise valdkonnas. Ettevõtte eesmärgiks on omakapitali pidev suurendamine läbi investeeringute, mille riskitase oleks mõõdukas. Esimene prioriteet investeerimisel on põhiosa säilimine ja teine prioriteet omakapitali võimalikult suur kasvamine.

Ettevõtte investeerib alates 2021. aasta kevadest peamiselt läbi WOWW.com Usaldusfondi, mille täisosanikuks (asutajaks) ettevõte on. Fond on võimaldanud investeerimistegevust pisut laiendada, kuna Finantsinspektsiooni tegevusloaga on võimalik kaasata ka teiste investorite (partnerite) kapitali.

WOWW.com Usaldusfondi eesmärgiks on teenida raha peamiselt kinnisvara rentimiselt ning väärtuse kasvult. Igakuised raha juurdemaksed võimaldavad teha uusi investeeringuid soodsate turuolude ilmnemisel (kinnisvara hindade langus), vajadusel kaasates sellisel juhul ka pankade laenukapitali. Strateegia on olla oportunistlikult meelestatud võimalike languste olukorras, kuid üldiselt siiski omada pidevalt kinnisvara (lihtsalt muutes laenuvõimenduse määra, hetkel võimendus puudub), saades kasu üleüldisest inflatsioonist, mis on aastaid kestnud kvantitatiivse lõdvendamise vältimatuks kõrvalmõjuks.

Blond Finance OÜ on endiselt keskendunud kinnisvarale ning seda kahel põhjusel. Esiteks, kuna kinnisvara on mõneti toorainete kogum, siis toorainetele sarnaselt liiguvad hinnad üles inflatoorses keskkonnas. Teiseks, oleme uskumusel, et kinnisvaraturg võib lähitulevikus üle kuumeneda, mis pakuks varasemaist atraktiivsemaid sisenemispunkte.

Ettevõtte finantsinvesteeringute maht on aasta jooksul kasvanud 340,4 tuhandelt eurolt 490,2 tuhande euroni, mis teeb aastaseks kasvuks 44%.

Ettevõtte bilansimaht kokku on 571,5 tuhat eurot. Blond Finance OÜ-l puuduvad laenukohutused, va omanikulaen, mille tagastamise tingimused on paindlikud.

Ettevõtte jätkab investeerimist läbi WOWW.com Usaldusfondi osakute omamise. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

BLOND FINANCE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.