Rohkema info nägemiseks:

GENEREL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 264; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta GENEREL OÜ kohta arvamuslugu!"

GENEREL OÜ hetkeolukord

Juba 264 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

1. Generel OÜ tegevusest

Generel OÜ on asutatud 24.08.2013.a

Seisuga 31.12.2022 on osaühingu ainsaks osanikuks Aarne Schulbach

Generel OÜ tegevusvaldkondadeks on: (cid:127) elektrigeneraatorite tootmine , müük , hooldus ja remont (cid:127) konsultatsioonide, koolituste ja ekspertiiside läbiviimine oma tegevusaladel

Elektrigeneraatorite müük on tõusuteel. Tellitud hoolduste arv on kasvanud.

Realiseerimise netokäibe suurenemine oli planeeritud aastaks 2022, käibe kasv suurenes soovitud tasemeni. . Aasta lõppes korraliku kasumiga . kuna paljud projektid ja hooldused tulid üle eelmisest aastast. On esinenud tarneraskuseid seoses maailmas valitseva kiibipuudusega. Käivet on mõjutanud mootorite tarnete venimised mistõttu on mõnede toodete tarneaeg läinud väga pikaks, isegi kuni 40 nädalat. See mõjutab ka tellijate otsuseid, kes otsivad lühema tarneajaga ettevõtteid . Taastasime kontakti Hispaania tehasega -

INMESOL S.L.U. Nende tarneaeg on klientidele sobivam - kolm-neli kuud.

1. Ülevaade olulistest sündmustest (cid:127) 2022. aasta jooksul on teostatud mõned suuremad projektid ja kümneid väiksemaid hooldusi ja remonte.

(cid:127) lisandunud on uusi koostööpartnereid ja kliente (cid:127) põhikohaga töötajate arv aasta jooksul ei ole muutunud.

(cid:127) Seadmete hoolduste ja remonditööde arv on kasvanud, sest kontaktid kunagiste klientidega on uuendatud.

1. Peamiste tegevusvaldkondade kirjeldus (cid:127) elektrigeneraatorite müük , hooldus , remont (cid:127) konsultatsioonid ja koolitused elektrigeneraatorite valimiseks ja uute toodete tutvustamiseks.

1. Investeeringud majandusaastal 2022 (cid:127) investeeringuid seadmete ostuks on tehtud vähesel määral, põhiliselt generaatorite paigaldamiseks ja hoolduseks vajaminevate tööriistade näol.

(cid:127) 1. Uurimis- ja arendustegevuse projektid

Termoelektriliste generaatorite arendus on lõpetatud , neil on kasutagur liiga väike ja arendus vajaks suuremaid investeeringuid.

1. Keskmine töötajate arv majandusaastal: 1 2. Olulised sündmused, mis võivad mõjutada järgmise majandusaasta tulemusi: (cid:127) osalemine generaatorite hoolduse ja remondi hangetel (cid:127) müüdud ja varem paigaldatud generaatorite hoolduse pakkumine ja teostamine (cid:127) On tekkinud suurem huvi varugeneraatorite hankimiseks seoses Vene agressiooniga Ukrainas, mille mõju on meile juba ammu jõudnud, Hinnaküsimisi on väga palju olnud aga pikk tarneaeg on olnud segavaks faktoriks, mistõttu paljud küsimised pole läinud töösse.

Generel OÜ Juhataja

Aarne Schulbach

GENEREL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.