Rohkema info nägemiseks:

ÕNNEMOLEKUL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 452; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ÕNNEMOLEKUL OÜ kohta arvamuslugu!"

ÕNNEMOLEKUL OÜ hetkeolukord

Juba 452 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Õnnemolekul OÜ on 12.08.2013 asutatud ettevõte, mille põhitegevusalaks reklaamiteenuste osutamine, ärinõustamine jm juhtimisalane nõustamine. Kõrvaltegevusalaks on maastikuhooldus ning hauaküünalde müük läbi kalmistutele paigaldatud küünlaautomaatide.

Õnnemolekul OÜ eesmärgiks on pakkuda müügiteenust erinevatele firmadele nende enda toodete/teenuste müümiseks ja ärinõustamist, kuidas seda kõige edukamalt teha. Teenuse läbi lihtsustub klientide töö ning samuti kindlustab Õnnemolekul OÜ teenuse kvaliteedi ja efektiivsuse, kuna läbi kliendi rahulolu ja tulemuslikkuse tuleb ka ettevõtte tulemus.

Õnnemolekul tegeleb ka muude pisemate käsitöö- ja erilahendusprojektidega, vastavalt klientide vajadustele ja soovidele, et pakkuda viimastele võimalikult palju lisaväärtust.

Õnnemolekul OÜ missiooniks on kliendi jaoks alati olemas olla, sõltumata töö või tegevuse iseloomust. Pakkuda oma abi ja lahendusi, kui seda mujalt ei saa.

Samuti tegeleb Õnnemolekul maastikuhooldusega ja on paigaldanud Tallinna kalmistutele küünlaautomaadid.

Läbi laialdase tegevusvaldkonna on ettevõtte sloganiks kujunenud „Õnnelikuma elu nimel“.

Ettevõttel on üks töötaja.

Tulud, kulud, kasum

Ettvõtte 2022 aasta käive oli 64 144 euri, millest põhitegevusala moodustas 53 174 euri ja haljastusteenus 7 847 euri. Küünlaautomaatide müügitulu oli 3122 euri.

Ettevõte lõpetas aruandeaasta kasumiga, 18 166 euri.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Õnnemolekul OÜ jätkab ka 2023 aastal oma tavapärast tegevust, kuid tulenevalt haljastustööde mahu kasvust on soov leida lisatöötaja. Selleks on plaanis töökuulutused CV keskuses, töötukassas, kohalikus lehes ja sotsiaalmeedias.

Juhul, kui õnnestub mai aluguses töötaja leida on plaanis hüppeline mahu suurendamine maastikuhoolduse alal.

Sellest tulenevalt võiks tõusta ka käive. Seda ka peamise tegevusala - müügiteenuse pakkumisel.

Samuti käivad läbirääkimised ja mõttetalgud küünlaautomaatide võrgustiku laiendamiseks teistesse linnadesse ning samuti uue küünlatarnija leidmiseks, kuna hinnad on jätkuvas tõusujoones. Küll aga vajab antud tegevussuund suuri investeeringuid, mis võib ettevõtte kasumi nullilähedaseks viia.

Kokkuvõtlikult on planeeritud aktiivne aasta.

ÕNNEMOLEKUL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.