Rohkema info nägemiseks:

BATIR OF SCANDINAVIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 63; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BATIR OF SCANDINAVIA kohta arvamuslugu!"

BATIR OF SCANDINAVIA OÜ hetkeolukord

Juba 63 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

BATIR of Scandinavia OÜ alustas oma tegevust ja registreeriti Äriregistris 13. augustil 2013. Ettevõtte majandusaasta hõlmab perioodi 01.07 - 30.06. Käesolev üheksas tegevusaasta periood on 01.07.2022 - 30.06.2023.

Põhitegevus koosneb teenuste osutamises ehituse alal nii siseriiklikult kui ka väljaspool Eesti piire.

Ettevõte on tegutsenud ehituse juhtimise alal. Selle eest on Ettevõte arveldanud konsultatsioonitasusid projektide eest. Projektide tellijad on

Keywe AB ja Avain AB Rootsis ning Kodumaja Eestis.

Ettevõttel on kavatsus edasi tegutseda sarnaselt praegusega, pakkudes teenuseid eeskätt ehituse alal.

Ettevõttel ei ole olnud ühtegi palgalist töötajat ja ei ole kavas palgata töötajaid ka tulevikus. Juhatuse liikmetele ei ole majandusaasta jooksul töötasu makstud ega muid soodustusi antud.

BATIR OF SCANDINAVIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.