Rohkema info nägemiseks:

ROHELINE UBA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kakao ja funktsionaalsete kakao segude tootmise ja müügiga.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus kakao rikkus kohtub heaolu tarkusega. ROHELINE UBA OÜ usub, et elu parimad hetked on need, mis on nii nauditavad kui ka toitvad. Seetõttu oleme pühendunud funktsionaalsete kakao segude loomisele, mis mitte ainult ei hellita teie maitsemeeli, vaid aitavad kaasa ka teie heaolule.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: pakkuda tervisele ja maitsele kohandatud funktsionaalsete kakao segude valikut. Me hoolikalt hangime parimat orgaanilist kakaopulbrit ja segame seda looduse tervislike koostisosadega, et luua meie allkirjaga piima ja kookose kakao tooted. Iga lonks lubab rännakut läbi lopsakate põldude, kus meie kakaooad on armastusega kasvatatud ja korjatud.

Haara kinni meie piima kakao soojusest, kreemjas joogist, mis on täiuslik nendeks hubasteks õhtuteks, või lase end hellitada meie kookose kakao eksootilise puudutusega, mis on nagu troopiline põgenemine igas tassis. Meie tooted on enamat kui lihtsalt maius; need on meie kvaliteedile pühendumise tunnistus ja meie motiivi peegeldus: Naudi Looduse Magusust!

Kui uurite meie kollektsioone, leiate, et iga toode on armastusega tehtud, et tuua naeratus teie näole ja tõsta teie päeva. Tasuta saatmisega tellimustele üle 40 euro, pole kunagi olnud lihtsam varuda oma lemmik kakao hõrgutisi. Lisaks, kui liitute Tsau Kakao perega, naudite eksklusiivseid pakkumisi ja uuendusi - ilma igasuguse spämmi, vaid parimat, mida meil pakkuda on.

Olgu teie kakao asjatundja või lihtsalt soovite rikastada oma dieeti funktsionaalsete ja maitsvate valikutega, ROHELINE UBA OÜ on teie sihtkoht. Kutsume teid osa saama meie loost, üks tass kakaod korraga.

Täname, et valisite meid oma magusa teekonna kaaslaseks. Sukelduge Tsau Kakao kogemusse ja laske igal sõõmul meenutada teile lihtsat, puhast ja vastupandamatut rõõmu, mida loodus pakub.

Kontakt

ROHELINE UBA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Nende kakaosegud on minu päeva väike luksus.

- Erik S.

Uskumatu maitse, mis toob naeratuse igale näole.

- Marko P.

Nende kakaotoodetega saab päev tõeliselt eriliseks muuta.

Millised on orgaanilise kakao toitainelised eelised võrreldes tavapärase kakao omadega?

Orgaaniline kakao ei ole mitte ainult maitsev koostisosa, vaid ka tervislikum ja eetilisem valik. Siin on viis veenvat põhjust, miks valida oma järgmiseks šokolaadinaudinguks või kulinaarseks loominguks orgaaniline kakao. Orgaanilise kakao toitaineliselt paremus Orgaaniline kakao on täis antioksüdante, mis aitavad võidelda oksüdatiivse stressi vastu ja vähendada krooniliste haiguste riski. Kakao flavonoidid on eriti kasulikud tervisliku südame ja naha säilitamiseks. Uuringud on näidanud, et kakaos leiduvad ühendid võivad parandada südame-veresoonkonna tervist, alandades vererõhku,

Dropdown

kõik artiklid

Millised on funktsionaalse kakaoga seotud võimalikud kasulikud mõjud?

Funktsionaalne kakao on termin, mida kasutatakse kakao toodete kirjeldamiseks, mis on täiendatud lisatervisekasudega, mis ületavad traditsioonilise kakao põhili
ssb.ee
Funktsionaalne kakao on termin, mida kasutatakse kakao toodete kirjeldamiseks, mis on täiendatud lisatervisekasudega, mis ületavad traditsioonilise kakao põhilist toiteväärtust. Need tooted sisaldavad sageli segu kakaost teiste supertoitude, vitamiinide, mineraalide või probiootikumidega, mis on mõeldud üldise tervise ja heaolu toetamiseks. Viimastel aastatel on funktsionaalsete toitude nõudlus oluliselt suurenenud. Need on toidud, millel võib olla tervisele potentsiaalselt positiivne mõju kaugemal põhilisest toitumisest. Tarbijad on nüüd paremini informeeritud ja huvitatud sellest, millised

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.