Rohkema info nägemiseks:

MOBI LAB OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3463; jälgijaid - 107. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MOBI LAB OÜ kohta arvamuslugu!"

MOBI LAB OÜ hetkeolukord

Juba 3463 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 107 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tänud, et tunnete huvi Mobi Lab OÜ tegemiste vastu.

Mobi Lab OÜ põhitegevusteks on jätkuvalt mobiilsete digitaallahenduste disainimine, tootearenduse ja tehnoloogiate juhtimisega seotud konsultatsioonid ning tarkvara arendamine. Meie missioon oli ka viimasel aastal muuta digitaalne maailm lihtsamini kasutatavaks. Selle saavutamiseks tegime hulga lihtsasti kasutatavaid mobiilirakendusi, veebilehti ja liitreaalsuse lahendusi.

Siinkohal toome välja mõned eriti ägedad saavutused aastast 2022:  Tõime Mobi Labi pardale väga suure hulga uusi inimesi.

 Viisime lõpuni ettevõtte protsesse täielikult agiilseks muutva siseprojekti.

 Jätkasime liitreaalsuse platvormi valideerimist erinevatel turgudel.

 Kaasasime tiimi turundusspetsialisti ja tegime mitmeid tegevusi, et parandada oma nähtavust.

Selle juures märkab tähelepanelik lugeja, et meie kasum ei kasvanud. Selle põhjus on peamiselt eelmainitud muutuste projekti mõju, planeeritust oluliselt kõrgem inimeste voolavus ja jätkuv palgatõus turul.

Ettevõte 2022 aasta käive oli 2,1 miljonit, kasum 420 eurot ja bilansimaht 1.1 miljonit. Ettevõtte keskmine töötajate arv oli 34 inimest.

2023 aastal oleme eesmärgiks võtnud sisemiste protsesside stabiliseerimise ja standardiseerituse. Usume, et see

MOBI LAB OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.