Rohkema info nägemiseks:

RUMENTAL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1401; jälgijaid - 4. Arvustusi - 1; Artikleid 4+ "Kirjuta RUMENTAL OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Rumental OÜ-sse, kus me transformeerime teie eluruumid mugavuse ja stiili bastionideks. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: pakkuda Tallinna kiires ehitus- ja kinnisvaramaastikul silma paistvaid terviklikke korteriremonti teenuseid. Spetsialiseerudes vannitoa remondile, lae paigaldusele ja võtmed kätte lahendustele, oleme pühendunud Ruumide loomisele, mugavuse loomisele!

Miks valida meid? Me usume garantii jõusse. Aastatepikkuse kogemusega viimistlustöödes pakume enesekindlalt üle kahe aasta garantiid paljudele tööliikidele. Meie usaldusväärsus on võrreldamatu, kuna navigeerime ootamatute renoveerimisväljakutsete veealuste kivide seas, keskendudes peamiselt korteriremondile, et tagada teile sujuv kogemus.

Meie pühendumus kõrgetasemelisele teenindusele on vankumatu. Alates hetkest, kui vastate meie esialgsetele küsimustele, valite viimistlusmaterjalid ja annate meile oma võtmed, võite lennata päikeselisele puhkusele ja unustada renoveerimise kuni naasete. Oleme uhked oma täpsuse üle, hoides puhtust ja korda, olles sõbralikud naabrid ja kohtleme teie väärtuslikke esemeid hoolikalt.

Üle 50 tervikliku renoveerimise kogemusega räägib meie kogemus enda eest. Olgu tegemist võtmed kätte vannitoa renoveerimise või krohvlagi paigaldusega, toome teie koju individuaalsuse ja ohutuse. Meie krohvlaed ei ole mitte ainult esteetiliselt meeldivad, vaid ka ohutud, mittesüttivad ja lõhnatud, omades TÜV Eesti OÜ kvaliteedisertifikaati.

Meie teenused ulatuvad kaugemale tavalisest. Alates krohvlagede kiirest paigaldusest ja eemaldamisest kuni sellise sileduse saavutamiseni, mis on võrreldamatu, tagame, et iga detail on täiuslik. Nii et kui soovite renoveerida oma vannituba või anda oma korterile täieliku uuenduskuuri ilma peavaluta, on Rumental OÜ teie asjatundja.

Liituge meie rahulolevate klientide hulka ja kogege tõelise meisterlikkuse erinevust. Võtke meiega ühendust juba täna, et saada isikupärastatud pakkumine ja astuge esimene samm kauni renoveeritud ruumi poole, mida võite nimetada koduks.

KOntakt

RUMENTAL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Eva K.

Suurepärane töö! Vannitoa renoveerimine oli kiire ja tulemus ületas ootused.

- Jaanika M.

Remental tegi meie korterist unistuste kodu. Soovitan soojalt!

- Peeter L.

eenindus oli laitmatu ja töö kvaliteet kõrgem kui lootsime.

Millised märgid viitavad sellele, et on aeg vannitoa renoveerimiseks?

Kui olete koduomanik või kinnisvarainvestor, on teie vara ajakohasena ja funktsionaalsena hoidmine oluline selle väärtuse säilitamiseks ja mugava elukeskkonna tagamiseks. Vannituba, mida me igapäevaselt kasutame, näitab tihti esimesena üles vajadust remondi järele. Siin on viis märki, et on aeg kaaluda vannitoa renoveerimist. Aegunud disain ja esteetika Kui teie vannitoa värvilahendus, seadmed ja viimistlus pärinevad möödunud ajastutest, võib olla aeg uuenduseks. Aegunud vannituba võib muuta kogu teie kodu vananenuks ja vähendada selle üldist esteetilist atraktiivsust. Kaasaegne vannituba

Dropdown

kõik artiklid

Mis asjad on sujuva korteriremondi projekti aluseks?

Korteri renoveerimine võib anda uue hingamise teie eluruumile, suurendada selle väärtust ja parandada teie elukvaliteeti. Olgu selleks iganenud funktsioonid, ku
ssb.ee
Korteri renoveerimine võib anda uue hingamise teie eluruumile, suurendada selle väärtust ja parandada teie elukvaliteeti. Olgu selleks iganenud funktsioonid, kulumine või soov värske ilme järele, renoveerimise põhjuste mõistmine on eduka projekti esimene samm. Hästi teostatud renoveerimine võib viia funktsionaalsema ja esteetiliselt meeldivama keskkonnani, parandada energiatõhusust ja tuua olulist investeeringutasuvust. See on võimalus kohandada oma ruumi isiklike vajaduste ja eelistuste järgi. Oma renoveerimisprojekti planeerimine Enne renoveerimisprotsessi sukeldumist on oluline seada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.