Rohkema info nägemiseks:

ALLDO PROJEKT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laialdast arhitektuuri-, sisearhitektuuri- ja projektijuhtimisteenust, lootes luua mitte ainult ehitisi, vaid ka unikaalseid kogemusi, mis kajastavad klientide unistusi ja vajadusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

ALLDO PROJEKT OÜ on Eesti juhtiv arhitektuuribüroo, mis on spetsialiseerunud individuaalsetele, funktsionaalsetele ja esteetilistele lahendustele arhitektuuri, sisearhitektuuri, projekteerimise ja projektijuhtimise valdkonnas. Alates asutamisest 2013. aastal oleme pühendunud klientide unikaalsete visioonide realiseerimisele, olles alati avatud dialoogile ja suhtlemisele.

Meie pühendumus arhitektuursele tipptasemele on kajastatud igas meie loodud projektis. Me läheme igale projektile lähtudes tellija soovidest, luues loogilisi lahendusi ja vorme, mis sulanduvad harmooniliselt ümbritsevasse keskkonda. Inspiratsiooni saame kuulsalt arhitektilt Ludwig Mies van der Rohe’lt, kelle sõnad "Ma ei taha olla huvitav arhitekt, tahan olla hea" juhivad meie loomingulist suunda.

Alates nullist ehitusloa taotlemisest kuni põhi- ja tööprojektideni, rekonstrueerimisest kuni kasutuslubadeni - meie kogenud meeskond tagab, et iga projekt on täielikult läbimõeldud ja professionaalselt teostatud. Lisaks tegeleme detailplaneeringute, sisekujunduse, projektijuhtimise ja autorijärelevalvega, pakkudes klientidele muretut ja terviklikku teenust.

Meie kvaliteetsetele arhitektuurilahendustele lisavad väärtust meie koostööpartnerid - eksperdid gaasivarustuse, elektrivarustuse, kütte- ja ventilatsioonisüsteemide, ning vee- ja kanalisatsiooni varustuse valdkonnas. Teeme koostööd ka teiste arhitektuuribüroodega, luues tugeva ja mitmekülgse meeskonna, mis suudab vastata igasugustele projektinõudmistele.

Me väärtustame ajaloolist pärandit ja miljööd, säilitades traditsioone, samal ajal olles avatud innovatsioonile ja uutele suundumustele arhitektuuris. Meie eesmärk on luua mitmekesine, säästlik, kvaliteetne ning ökoloogiline elukeskkond, mis vastab tänapäeva ja tuleviku nõudmistele.

Kui otsite professionaalset ja loovat lähenemist oma arhitektuuriprojektile, siis võtke ühendust ALLDO PROJEKT OÜ-ga. Oleme valmis kuulama teie ideid ja visioone ning looma selle põhjal unikaalse ja funktsionaalse arhitektuurilahenduse. Koos loome tulevikku, mis peegeldab teie soove ja väärtusi.

Võtke ühendust meiega juba täna!

KONTAKT

ALLDO PROJEKT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika O.

Nende tähelepanelikkus klientide soovidele ja professionaalne lähenemine on muljetavaldav.

- Maria S.

Suudeti täiuslikult tabada meie visiooni. Kindlasti teeme tulevikus taas koostööd.

- Andres K.

Erakordselt professionaalne ja sõbralik meeskond. Suurepärane töö, mis ületas meie ootused.

ALLDO PROJEKT OÜ tegevusaruanne 2022

ALLDO PROJEKT OÜ raamatupidamise aruanne on koostatud kooskõlas Eesti Vabariigi hea raamatupidamistavaga soetusmaksumuse printsiipi. OÜ ALLDO PROJEKT asutati 11.09.2013. aastal ja alustati arhitektuur projekteerimise tegevusega. 2022 aastal realiseerimise netokäive moodustas 46 163 EUR. Töötajad firmas oli 2 ja tööjõu kulud moodustavad 17 639 euro. 2023. aastal kavatseb ALLDO PROJEKT OÜ jätkata oma tegevust. Plaanis suurendada tegevust.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas luua unikaalseid arhitektuurilahendusi?

Arhitektuur on kunst, mis ei piirdu pelgalt hoonete püstitamise või ruumide kujundamisega. See on lugu, mis räägib inimeste unistustest, ajastu vaimust ja ümbri
ssb.ee
Arhitektuur on kunst, mis ei piirdu pelgalt hoonete püstitamise või ruumide kujundamisega. See on lugu, mis räägib inimeste unistustest, ajastu vaimust ja ümbritsevast maailmast. ALLDO PROJEKT OÜ on pühendunud mitte ainult hoonete ja ruumide ehitamisele, vaid ka lugude jutustamisele. Meie meeskond astub kliendi visioonist kaugemale, ühendades kunsti, tehnoloogia ja klientide unistused, et luua arhitektuurilahendusi, mis on kordumatud, sügavad ja täis tähendust. Meie lähenemine arhitektuurile on loominguline väljendus, kus igal hoonel ja igal ruumil on oma lugu. Me ei piirdu lihtsalt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.