Rohkema info nägemiseks:

CARVEX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 8273; jälgijaid - 35. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CARVEX OÜ kohta arvamuslugu!"

CARVEX OÜ hetkeolukord

Juba 8273 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 35 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 210 korda.

Tegevusaruanne 2022

CARVEX OÜ ettevõte on registreeritud 2013 aastal ning põhitegevuseks on autohooldus ja remont. Osaühingu majandusaasta moodustab 12 kuud, majandusaasta algus on 1.jaanuaril ning majandusaasta lõpp on 31.detsembril.

Peamiseks eesmärgiks jääb pakkuda kvaliteetset teenindust, kasutades kaasaegset tehnoloogiat ja varustust. Carvex OÜ 2022 aasta müügitulu käive moodustub enamasti teenuste müügist Eesti territooriumil. 2022 aastal ettevõte müüginumber on suurenenud 2021 aastaga võrreldes tänu pakutavate teenuste tasemele ja aastate jooksul teenitud heale mainele. Nagu eelmistel aastatel, suurt tähelepanu pöörati kliendibaasi laiendamisele, reklaamile, spetsiaalselt meie ettevõtte automatiseerimise jaoks kujundatud programmi arendamisele. Ettevõttes on kasutusel kaasaegne, kasulik ja innovatiivne tarkvara. Allkirjastatud lepingud suurimate varuosatarnijatega Euroopas siiani kehtivad. Teenuste ja kauba valik on vajalikul tasemel. Osaühingu juhatus koosneb ühest liikmest, juhatuse liikmele töö eest juhatuses tasu ei makstud ja soodustusi ei tehtud. 2023 aastal planeerib osaühing teha investeeringuid materiaalsesse põhivarasse, kasvatada uute klientide arvu. Põhieesmärkideks on turupositsiooni säilitamine, käibe püsiva kasvu kindlustamine, omakapitali tulutase kindlustamine, turu muutustele kiire reageerimine.

CARVEX OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.