Rohkema info nägemiseks:

MONEYZEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
MONEYZEN on finantsportaal, mis ühendab endas raha, läbipaistvuse ja inimlikkuse ning võimaldab inimestel üksteist rahaga aidata.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MONEYZEN on rohkem kui lihtsalt finantsplatvorm – see on koht, kus MONEY ja ZEN kohtuvad, pakkudes rahu ja tasakaalu Ida filosoofia vaimus. Platvormi süda peitub origami-filosoofias, kus igapäevased finantsotsused muutuvad kohandatavateks ja paindlikeks, nagu puhas origamipaber.

Oleme mugav finantsplatvorm, kus rahaliikumine on kiire ja tegevused on käepärased. Oleme alati Sinu läheduses, valmis Sind igakülgselt aitama. MONEYZEN võimaldab inimestel üksteist rahaga aidata, edendades läbipaistvaid ja empaatilisi finantssuhteid. Pakume inimlikku lähenemist rahaasjadele, tagades meelerahu ja mugavuse.

Oleme turvaline ja usaldusväärne finantspartner, kes aitab nii ootamatute kulutuste katmisel kui ka stabiilse lisatulu teenimisel. Meie tegevus lähtub vastutustundliku laenamise põhimõtetest. MONEYZEN annab Sulle võimaluse valida sobivad tingimused laenamiseks või kujundada investeerimisstrateegia vastavalt Sinu vajadustele. Paindlikkus on võti finantsilisele edule.

Lähtume vastutustundliku laenamise põhimõtetest, tagades laenajatele kõrgema kvaliteediga laenulepingud võrreldes teiste platvormidega. Krediidivõimekuse põhjalik kontroll ja läbipaistev informatsioon aitavad igal laenajal mõista oma rahaasjade seisu ning valida õige lahendus.

MONEYZEN seisab selle eest, et finantsmaailm oleks arusaadav ja ligipääsetav. Selges ja lihtsas keeles jagame informatsiooni meie platvormi teenuste kohta, aidates Sul teha teadlikke otsuseid oma rahalise tuleviku suhtes.

Liitu MONEYZENiga ning avasta uus reaalsus, kus finantsvõimekus kohtub sisemise rahuga. Võta ühendust ja leiame Sinu jaoks parima lahenduse – sest me hoolime Sinu rahalisest heaolust!

UURI LISAKS

MONEYZEN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Kiire ja lihtne laenuprotsess!

- Jaan

Tänulik suurepärase klienditoe eest.

- Kairi

Kliendisõbralik teenindus, kiire vastus ja paindlikkus!

Kuidas valida õige laen?

Laenu valimine on tähtis samm, mis võib mõjutada oluliselt sinu rahalise tuleviku suunda. MONEYZEN pakub mitmeid laenutooteid, mis võimaldavad vastata erinevatele vajadustele ja olukordadele. Selles artiklis arutleme üldiseid põhimõtteid, kuidas valida laene ning toome näiteid MONEYZENi pakutavatest laenudest. Enne laenuvaliku tegemist mõtle põhjalikult, miks sul laenu vaja on. Kas vajad raha ootamatute kulude katmiseks, soovid teostada suuremat ostu või on plaanis investeerida? Mõistmine, miks laenu vajad, aitab sul valida õige toote vastavalt oma eesmärkidele. MONEYZEN pakub erinevaid

Dropdown

kõik artiklid

Laenu võtmine Moneyzenis: mida peaksid teadma?

MONEYZENi laenuplatvorm on avatud 18–73-aastastele inimestele, kellel on regulaarne igakuine sissetulek ning kes suudavad laenukohustusi vastutustundlikult täit
ssb.ee
MONEYZENi laenuplatvorm on avatud 18–73-aastastele inimestele, kellel on regulaarne igakuine sissetulek ning kes suudavad laenukohustusi vastutustundlikult täita. Töö- või teenistuslepingu sõlmimisel kohaldatud katseaeg peab olema juba lõppenud. Laenu saavad kohusetundliku maksekäitumisega laenutaotlejad. Kuidas Laenu Taotleda? Eesmärgi Seadmine ja Laenu Summa Valik: Enne laenutaotluse esitamist mõtle, milleks raha vajad, ja vali sobiv laenusumma ja tagasimakseperiood. Lihtne Laenutaotlus: Täida lihtne laenutaotlus MONEYZENi platvormil. Vajadusel lisa taotlusele pangakonto

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.