Rohkema info nägemiseks:

TMB ELEMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kõigi peamiste ehituskonstruktsioonides kasutatavate betoonelementide tootmisele, pakkudes tipptasemel lahendusi ehitusprojektidele Baltimaades ja Skandinaavias.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kujutlege ettevõtet, mis on pühendunud mitte ainult oma klientidele, vaid ka tipptasemel betoonelementide tootmisele. Tutvustame teile uhkusega OÜ TMB Elementi, üht suurimat betoonelementide tootjat Balti riikides. Alates oma tegevuse alustamisest 1961. aastal on ettevõte pidevalt kasvanud ja täiustanud oma tooteid ning teenuseid, saavutades tänaseks kõrgeima kvaliteediga standardid.

OÜ TMB Element on spetsialiseerunud kõigi peamiste ehituskonstruktsioonides kasutatavate betoonelementide tootmisele. Nende valikust leiate mitmesuguseid kvaliteetseid tooteid, alates seinaelementidest ja õõnespaneelidest kuni postide, talade, treppide, rõdude ja paljude teiste raudbetoontooteideni. Ettevõtte tipptasemel tootmisseadmed ja kogenud meeskond tagavad, et iga element vastab kõrgeimatele standarditele ja klientide ootustele.

OÜ TMB Element on pühendunud mitte ainult toodete kvaliteedile, vaid ka ohutusele. Nende tehase toodang omab mitmeid olulisi sertifikaate, sealhulgas tootmisohje sertifikaate ja CE-märgistust, Soome FI-sertifikaati, Rootsi BBC-sertifikaati ja Norra Kontrollrådet sertifikaati. Ettevõtte juhtimissüsteem vastab rahvusvahelistele standarditele ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 ja ISO 45001:2018, tagades nii kõrge ohutustaseme kui ka keskkonnasõbralikkuse.

TMB Elementi betoonelemendid on kaunistanud mitmeid olulisi ehitisi nii kodumaal kui ka välismaal. Nende tooteid on kasutatud märkimisväärsetes projektides nagu Eesti Rahva Muuseumi uus peahoone, Tartu Ülikooli Füüsika Instituudi õppe- ja teadushoone ning Tallinki peakontor Tallinnas. Lisaks on nende elemendid leidnud tee rahvusvahelistele turgudele, olles osa sellistest suurtest projektidest nagu BillerudKorsnäs uus pakendivabrik ja IKEA mööblimajad Rootsis.

Kui otsite usaldusväärset partnerit kvaliteetsete betoonelementide saamiseks oma ehitusprojektidele, siis OÜ TMB Element on teie parim valik. Nende pikaajaline kogemus, tipptasemel tehnoloogia ja pühendumus klientide rahulolule muudavad nad ideaalseks partneriks igasugusteks ehitusvajadusteks.

Kui soovite rohkem teada saada OÜ TMB Elementi pakutavate toodete ja teenuste kohta või kui teil on mõni eriprojekti idee, võtke meiega julgesti ühendust. Oleme siin, et leida teie ehitusvajadustele parimad lahendused. Tuleme koos teiega välja uute ja innovatiivsete ideedega ning aitame muuta teie unistused reaalsuseks.

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

TMB ELEMENT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karin O.

TMB Element pakub suurepärast kvaliteeti taskukohase hinnaga.

- Martin E.

Suurepärane Kvaliteet!

- Liis P.

OÜ TMB Elementi meeskond on olnud suurepärane partner meie ehitusprojektidel.

- Karin O.

TMB Element pakub suurepärast kvaliteeti taskukohase hinnaga.

- Martin E.

Suurepärane Kvaliteet!

- Liis P.

OÜ TMB Elementi meeskond on olnud suurepärane partner meie ehitusprojektidel.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Algab fotovõistlus – Märka betooni! | TMB Element

Eestis ringi liikudes peatub silm sageli mõnel ehitisel, olgu ta siis linnas või maal, maa all, maa peal või vees. Sageli on need ehitised rajatud enamlevinud kaasaegsest kodumaisest ehitusmaterjalist betoonist. Eesti betoonehituse 200-aastaseks saamise tähistamiseks kuulutab Eesti Betooniühing välja fotovõistluse „Märka betooni!“, kutsudes kõiki oma betooni kajastavate fotodega osalema.

Eesti Betooniühing kuulutab välja fotovõistluse „Märka betooni!“, kutsudes märkama ja jäädvustama betooni meie ümber. Fotovõistlus on pühendatud Eesti betoonehituse 200. aastapäevale.Eestis ringi liikudes peatub silm sageli mõnel...

Dropdown

kõik artiklid

Aasta betoonehitis on Tallinna sadama kruiisiterminal | TMB Element

Betoonipäeval 30. märtsil kuulutati välja konkursi „Aasta betoonehitis 2021” võitjad. Aasta betoonehitis 2021 – Tallinna sadama kruiisiterminal. Konkursi peaau
ssb.ee
Betoonipäeval 30. märtsil kuulutati välja konkursi „Aasta betoonehitis 2021” võitjad. Aasta betoonehitis 2021 – Tallinna sadama kruiisiterminal. Konkursi peaauhind, arhitektuur – Salto AB OÜ (Maarja Kask, Ralf Lõoke, Ragnar Põllukivi, Marja Viltrop, Margus Tamm) ja Stuudio Tallinn OÜ (Villem Tomiste).

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.