Rohkema info nägemiseks:

COUNTRY OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Country tootevalikust leiab sobiliku metsahaagise nii hobimetsnik kui ka professionaal. Meie metsahaagised on testitud karmis põhjamaises kliimas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

COUNTRY OÜs oleme rohkem kui lihtsalt ettevõte; me oleme metsa jõu hoidjad, valmistades masinaid, mis kehastavad looduse enda vastupidavust ja jõudu. Meie missiooniks on alates meie loomisest olnud spetsialiseeruda kvaliteetsete metsandusseadmete kujundamisele, tootmisele ja levitamisele, mis peavad vastu ajale ja metsiku looduse raskustele.

Meie teekond algas lihtsa, kuid võimsa visiooniga: luua metsandusmasinaid, mis suudavad kergesti ja usaldusväärselt toime tulla kõige raskemate ülesannetega. See visioon sünnitas meie mitmekesise tootevaliku, sealhulgas meie tunnustatud SMART, MASTER ja PRO seeria tõstukid, haaratsid, hüdraulilised jagajad ja hulgaliselt lisaseadmeid, mis on mõeldud teie metsatööde tõhustamiseks.

SMART seeria tõstukid on kergekaalulise mitmekülgsuse kehastus, mis on projekteeritud töötama sujuvalt väikeste traktorite või ATV-dega. SMART seeria laia lisavarustuse valikuga saab seda kombineerida kopa või liigutatava kallurkastiga, muutes selle nutikaks valikuks neile, kes hindavad paindlikkust ja tõhusust.

Maaomanikele ja põllumeestele pakub meie MASTER seeria kuluefektiivseid, kuid võimsaid tõstukeid, mis on ideaalsed mitte ainult metsatöödeks, vaid on suurepärased ka põllumajandus- ja majapidamistöödes. MASTER seeria on meie pühendumuse tunnistus pakkuda vastupidavaid lahendusi igapäevatöödeks.

Kui on vaja professionaalse taseme varustust, on meie PRO seeria tõstukid ehitatud igapäevaseks metsatööks kõige nõudlikumates tingimustes. Need tööhobused on loodud taluma intensiivseid koormusi ja äärmuslikke keskkondi, tagades, et teie operatsioonid ei jää kunagi seisma.

Meie loosung, 'Jõud loodusest!', võtab kokku meie brändi eetose. Me usume toodete loomisesse, mis on sama tugevad ja kestvad kui metsad, mida nad teenivad. COUNTRY OÜ-ga ei osta te lihtsalt masinat; te investeerite vastupidavuse, kvaliteedi ja keskkonnahoidlikkuse pärandisse.

Liituge meie pühendumusega tipptasemele ja jätkusuutlikkusele. Uurige meie metsandusseadmete valikut ja leidke täiuslik liitlane oma välistingimustes ettevõtmisteks. Päringute ja tellimuste jaoks võtke meiega ühendust aadressil orders@country.ee või helistage meile numbril (+372) 50 56 120.

Omaks võtke COUNTRY OÜ metsandusmasinate jõud ja laske meil aidata teil kasutusele võtta Jõud loodusest!

COUNTRY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karin M.

Suurepärane tõstuk! Kergus ja vastupidavus ühes.

- Markus K.

SMART seeria muutis väikese traktori tõeliseks tööloomaks!

- Liina R.

Tõstukid vastavad kõrgeimatele standarditele. Olen väga rahul!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas algaja metsaomanikuna masinaid valida?

Metsaomanikuks saamine on põnev ettevõtmine, kuid see nõuab ka mõningaid olulisi otsuseid, eriti seoses varustuse valikuga. Kui olete alles alustamas metsaomaniku teekonda, siis valitud toodetel on oluline roll teie edu tagamisel. SMART seeria tõstukid COUNTRY OÜ SMART seeria tõstukid on ideaalsed algajatele metsaomanikele. Nende kergekaaluline mitmekülgsus muudab need suurepäraseks valikuks väikestel aladel liikumiseks. Saate neid kombineerida erinevate lisavarustustega, muutes need paindlikuks tööriistaks vastavalt vajadustele. Algajatele sobiv MASTER seeria: kuluefektiivsus ja võimsus

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas pikendada metsandusmasinate eluiga?

Mõned lihtsad sammud, kuidas tagada metsandusmasinate tipptasemel toimimine. Regulaarne Puhastamine Alustage lihtsalt - regulaarne puhastamine. Eemaldage mu
ssb.ee
Mõned lihtsad sammud, kuidas tagada metsandusmasinate tipptasemel toimimine. Regulaarne Puhastamine Alustage lihtsalt - regulaarne puhastamine. Eemaldage mustus, tolm ja oksajäägid, eriti liikuvatest osadest ja filtreist. Puhtad masinad on efektiivsemad ja nende eluiga pikeneb märgatavalt. Määrdeainete Kontroll Määrdeainete korrapärane kontroll ja vajadusel määrimine on oluline samm. Õigesti määritud osad vähendavad kulumist ja hõlbustavad masina sujuvat toimimist, eriti tõstuki liigutatavates osades. Jälgige Rehvirõhku Rehvide korrapärane kontroll, sealhulgas rehvirõhu jälgimine,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.