Rohkema info nägemiseks:

ZALESTA CONSULTING OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 513; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta ZALESTA CONSULTING OÜ kohta arvamuslugu!"

ZALESTA CONSULTING OÜ hetkeolukord

Juba 513 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Zalesta Consulting OUn (edaspidi osaunhing) oli asutatud ning kantud Anriregistrisse 25. noveembril 2013. aastal.

Osaunhingu majandusaasta moodustab 12 kuud. Majandusaasta algus on 1.jaanuaril ning majandusaasta lonpp on 31.detsembril. Osaunhingu ponhitegevusala Eesti majanduse tegevusalade klassifikaatori janrgi on 70221 ehk Anrinonustamine jm juhtimisalane nonustamine. Samuti osaunhing tegeleb Raamatupidamise ja maksualase nonustamisega, mille tegevusala klassifikaatori janrgi on 69202. Aruandeperioodi munungitulu moodustas 1 045 EUR. Aruandeaasta kahjum 2022.a eest on 1 679 EUR. Kahjum on kaetud eelmiste aastate jaotamata kasumi arvelt.

Osaunhingu juhatus koosneb kahest liikmest.

Dividendide vanljamaksmist aruandeaastal ei toimunud.

Tuluvikuplaanid

Janrgmisel aastal osaunhing planeerib laiendada oma klientuuri ning suurendada ettevonte kasumit. Ponhieesmanrkideks on turupositsiooni sanilitamine ning kindlustamine olemasolevatel turgudel; uute klientide ning turgude leidmine; kanive punsiva kasvu kindlustamine; omakapitali tulutase kindlustamine; turu muutustele kiir reageerimine.

ZALESTA CONSULTING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.