Rohkema info nägemiseks:

PÕHJALA TEETALU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2240; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 10+ "Kirjuta PÕHJALA TEETALU OÜ kohta arvamuslugu!"

PÕHJALA TEETALU OÜ tegevusaruanne 2022

Põhjala Teetalu OÜ põhitegevuseks on taime- ja marjateede tootmine ning pakendamine ja selle turustamine. Järgnevatel aastatel on ettevõttel plaanis jätakata samal tegevusalal. Toodang realiseeritakse läbi jaekettide ja väiksemate kaupluste. 2022. aastal tegeles Põhjala Teetalu OÜ müügivõrgustiku laiendmise ja uute toodete tutvustamisega. Investeeriti tootearendusele ja turundusele. Bilansiline põhivara jääkmaksumus on 109 045 EUR. Järgneval majandusaastal jätkab ettevõte investeerimist tootearendusele, marketingile ning tootmismahtude suurendamisele.

Dropdown

kõik artiklid

Une tähtsusest: kas inimene peab kauem vastu ilma toiduta või ilma uneta?

Keskmine inimene veedab magades kolmandiku oma elust. Kui nüüd mõtlema hakata, on see täiesti aukartust äratavalt pikk aeg. Hea ja kosutav ööuni laob omakorda v
teetalu.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.