Rohkema info nägemiseks:

Krista Karik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

HARKU VALD, TABASALU ALEVIK, KASE TN 2 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

KÜ Rabaääre tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. KÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus on 5– liikmeline. Juhatuse tööd korraldab juhatuse esimees. 2022.a tasuti võetud laenu tagasi 20 297 eurot. Aruandeaastal KÜ Rabaääres töölepinguga töötajaid ei olnud. Juhatus koosneb viiest liikmest, juhatuse liikmetele eraldi tasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

KARIK INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

Karik Invest OÜ on augustis 2020 asutatud ettevõte. Ettevõte tegeles 2022 aastal kinnisvaraga seotud ostu/müügitehingute ning kinnisvara üüri vahendamisega. 2
ssb.ee
Karik Invest OÜ on augustis 2020 asutatud ettevõte. Ettevõte tegeles 2022 aastal kinnisvaraga seotud ostu/müügitehingute ning kinnisvara üüri vahendamisega. 2023 aastal on prioriteediks jätkata põhitegevusalag, täiendada kliendibaasi ning suurendada seeläbi käivet. 2022 majandusaasta käibe suuruseks kujunes 30.276,- eurot ning majandusaasta lõppes kasumiga 15.175,- eurot. Juhatuse liikmele juhatuse liikmelisuse eest töötasu ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.