Rohkema info nägemiseks:

RAISMIKUOJA OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme oma kasvatatud teraviljadest jahude, helveste ja kruupide tootmisega ning pressime oma kasvatatud õlikultuuridest külmpressõlisid, pakkudes klientidele tervislikke ja kvaliteetseid toiduaineid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

RaismikuOÜ on ettevõte, mis peegeldab looduse rikkusi ja pakub laias valikus kvaliteetseid teraviljatooteid ning külmpressõlisid. Meie eesmärgiks on tuua teieni ainult parimad tooted, mis on saadud meie enda kasvatatud teraviljadest ja õlikultuuridest, et tagada kvaliteet ja maitse, mida väärivad meie kliendid.

Üks meie peamisi tootegruppe hõlmab teraviljatooteid. Me kasvatame mitmeid erinevaid teravilju, millest valmistame kõrgekvaliteedilisi jahusid, helbeid ja kruupe. Meie teraviljavalik sisaldab järgmist:

  • Nisutooted- Pakume nisust valmistatud tooteid, mis sobivad suurepäraselt leiva, pastatoodete ja muude küpsetiste valmistamiseks.
  • Speltanisutooted- Speltanisu on tervislik ja toitev teravili, millest valmistame erinevaid tooteid, nagu speltajahud ja speltahelbed.
  • Odratooted- Oder on mitmekülgne teravili, mida kasutatakse laialdaselt erinevate toiduainete valmistamisel.
  • Rukkitooted- Rukis on tuntud oma erilise maitse ja tervislike omaduste poolest, ning meie rukkitooted ei ole erandiks.
  • Kaeratooted- Kaer on tervislik ja kiudainerikas teravili, mis sobib suurepäraselt hommikusöögihelvesteks ja paljudeks teisteks roogadeks.
  • Linaseemnetooted- Linaseemned on rikkad oomega-3 rasvhapete poolest ning neid kasutatakse sageli tervislike toitude koostisosana.

Meie tooted on valmistatud puhtast ja looduslikust toorainest, mille oleme ise kasvatanud. Kasutame parimaid põllumajandustavasid, et tagada toodete kõrge kvaliteet ja säilitada teraviljade ja õlikultuuride loomulikud omadused. Lisaks pakume ka külmpressitud õlisid, mis on saadud meie enda kasvatatud õlikultuuridest.

Oleme uhked oma pikaajalise kogemuse ja kire üle pakkuda tervislikke ja maitsvaid tooteid. Kui soovite rohkem teada saada meie toodete ja teenuste kohta, võtke meiega julgelt ühendust. Oleme alati valmis vastama teie küsimustele ja aitama teil leida parimad tooted vastavalt teie vajadustele.

RaismikuOÜ kutsub teid nautima looduse parimaid kingitusi meie tervislike teraviljatoodete ja külmpressõlide kaudu. Tervisliku toitumise ja maitseelamuste ühendamine on meie kirg, ja meil on hea meel seda teiega jagada.

Võtke meiega ühendust ja leiame ka teile sobiva toote!

info@raismikuoja.ee
+372 5646 7286

RAISMIKUOJA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

Raismikuoja OÜ külmpressitud õlid on minu köögi põhiline lisand.

- Mart T.

Austan nende jätkusuutlikku põllumajandust ja maitsvaid jahutooteid.

- Liina K.

Nende kruubid on kiire ja tervislik eine kiire elutempoga päevadel.

- Laura M.

Raismikuoja OÜ külmpressitud õlid on minu köögi põhiline lisand.

- Mart T.

Austan nende jätkusuutlikku põllumajandust ja maitsvaid jahutooteid.

- Liina K.

Nende kruubid on kiire ja tervislik eine kiire elutempoga päevadel.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

RAISMIKUOJA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Raismikuoja on olnud osa Eesti ettevõtlusmaastikust alates 2013. aastast, pakkudes pidevalt kvaliteetseid tooteid ja teenuseid. Ettevõtte põhitegevusala on teraviljakasvatus, mis on oluline osa meie põllumajandussektorist. Teravilja kasvatamine on keeruline ja nõudlik töö, mis nõuab põhjalikke teadmisi ja oskusi, ning OÜ Raismikuoja on selles valdkonnas tõestanud oma pädevust.2022. aastal oli ettevõttel majandada 278 hektarit maad. See on märkimisväärne maatükk, mis nõuab hoolikat planeerimist ja juhtimist. OÜ Raismikuoja on suutnud seda maad tõhusalt kasutada, mis on aidanud kaasa nende

Dropdown

kõik artiklid

Tervislikud teraviljatooted

Mis annavad päevale alguse, ja mis võiks olla parem viis alustada hommikut kui tervislike teraviljatoodetega? Teraviljad on olnud inimkonna toidulauale juba tuh
ssb.ee
Mis annavad päevale alguse, ja mis võiks olla parem viis alustada hommikut kui tervislike teraviljatoodetega? Teraviljad on olnud inimkonna toidulauale juba tuhandeid aastaid ning need on alati olnud hea tervise ja heaolu allikaks. Täna vaatame lähemalt, kuidas tervislikud teraviljatooted võivad muuta iga päeva eriliseks ja täis energiat. Tervislike teraviljatoodete valik on lai ja mitmekesine. See hõlmab erinevaid teravilju, nagu nisu, speltanisu, oder, rukis, kaer ja linaseemned. Iga teravili pakub unikaalset maitset ja toitaineprofiili, mis võimaldab teil luua mitmekesiseid ja maitsevaid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.