Rohkema info nägemiseks:

SYNTPOT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Syntpot tegeleb kvaliteetsete analüüsi- ja laborilahenduste pakkumisega, keskendudes infrapuna spektroskoopiale, orgaaniliste elementide määramisele, keemilisele sünteesile ning kuumutamise ja jahutamise seadmetele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Syntpot on ettevõte, mis keskendub mitmetele tegevusaladele, eesmärgiga pakkuda kvaliteetseid ja suunatud lahendusi erinevatele tööstusharudele. Meie prioriteetideks on mitmekesised valdkonnad, sealhulgas infrapuna ja Raman spektroskoopia, orgaaniliste elementide määramine, toiduainete ja söötade analüüs, keemiline süntees ning kuumutamise ja jahutamise lahendused vedelikkontuurides.

Analüüsiseadmed: Syntpot pakub kõrgtehnoloogilisi analüüsiseadmeid, nagu FT-IR, FT-NIR ja Raman spektromeetrid, mis on ideaalsed nii analüütilistes laborites kui ka kvaliteedikontrollis. Meie lahendused võimaldavad täpseid ja usaldusväärseid tulemusi erinevate materjalide uurimisel.

Kvaliteedi Kontroll: Orgaaniliste elementide määramine, eriti H, C, O, N, S, on ülioluline mitmetes tööstusharudes, sealhulgas toiduainetööstus, vedelad ja tahked kütused ning keskkonnaproovid. Syntpot pakub kvaliteedikontrolli lahendusi, mis tagavad teie materjalide vastavuse kõrgeimatele standarditele.

Reaktorid ja Keemiline Süntees: Ettevõtte eksperdid aitavad teil valida sobivaima reaktori keemiliseks sünteesiks ja muudeks rakendusteks. Lisaks pakume spetsiaalseid seadmeid ja nõustamist, et tagada teie sünteesiprotsesside tõhusus ja ohutus.

Kuumutamine ja Jahutamine: Syntpot pakub mitmesuguseid seadmeid ja vahendeid kuumutamiseks ning jahutamiseks vedelikkontuurides, mis on hädavajalikud paljudes tööstusharudes, tagades optimaalsed temperatuuritingimused ja protsesside stabiilsuse.

Erilahendused ja Kliendikesksus: Kui standardne lähenemine ei vasta teie vajadustele, on Syntpot valmis looma erilahendusi vastavalt teie konkreetsetele nõudmistele. Oleme pühendunud leidma parima konfiguratsiooni, mis vastab teie ootustele ja tagab tõhusa tulemuse.

Lõppsõna: Syntpot on teie usaldusväärne partner analüüsi- ja laborilahendustes. Oleme pühendunud teie vajaduste täitmisele mitmesugustes valdkondades, pakkudes tipptasemel seadmeid, kvaliteedikontrolli lahendusi ning personaalset lähenemist. Võtke meiega ühendust, ja koos leiame parima lahenduse teie väljakutsetele.

Syntpot - teie tee tulemusteni!

UURI LISAKS

SYNTPOT OÜ kontaktid

The HYPERION II Website and Product Movies from Bruker Optics are now live!

As a result of a great effort and amazing work of Bruker development team the HYPERION II has got a brand new Website and the Product Movies which can be find in Youtube channel. The real journey starts now!   HYPERION II FT-IR | FPA | QCL Microscope website and product movies: https://www.bruker.com/en/products-and-solutions/infrared-and-raman/ft-ir-microscopes/hyperion-ii-ft-ir-and-qcl-microscope.html https://www.youtube.com/watch?v=peR27V6lHDg (Part…

Loe algallikast syntpot.ee

Dropdown

kõik artiklid

Bruker Optic Introduces New Liquid Sampling Module, LSM II, for its Integrated FT-NIR Milk and Dairy Analysis Solution

Bruker Optic announces the launch of the LSM II (Liquid Sampling Module), a reliable, fast, and cost-effective solution for the quality control (QC) of milk and
ssb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.