Rohkema info nägemiseks:

EHITRON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ehitron OÜ on ehitusvaldkonnas tegutsev väikeettevõte, kes aitab teil õnnestuda omanikujärelevalves, muinsuskaitselises järelevalves, ehitustegevuste juhtimisel ja ehitiste auditeerimisel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Ehitron OÜ on Eesti ehitusmaastikul särav täht, kellel on järjepidev kogemus ja põhjalikud teadmised alates aastast 1991. Meie ettevõte on tuntud kui usaldusväärne ja professionaalne partner, kes pakub kõrgetasemelisi ehitusteenuseid, olles samal ajal kursis kiiresti muutuva seadusandluse ja pädevusnõuetega.

Oleme uhked oma kõrgekvaliteediliste teenuste üle, mis vastavad kõige rangematele standarditele. Meie meeskond tagab, et iga projekt, millesse me panustame, on teostatud täpselt vastavalt kliendi vajadustele ja ootustele.

Meie asjatundlikud spetsialistid on kogenud eksperdid uue planeerimisseaduse ja ehitusseadustiku rakendamisel. Aitame klientidel navigeerida teatiste, lubade ja projekteerimistingimuste elektroonilises menetluses, tagades sellega sujuva ja tõhusa protsessi.

Mõistame, et suhtlus on võtmeks igas edukas projektis. Seetõttu pakume teenuseid mitmes keeles, sealhulgas eesti, vene, soome ja inglise keeles, et tagada sujuv suhtlus ja täielik arusaamine meie klientide vajadustest.

Meie meeskond omab mitmeid vastavaid kutsetunnistusi, sertifikaate ja pikaajalist kogemust erinevates valdkondades nagu omanikujärelevalve, ehitustegevuse juhtimine, muinsuskaitseline järelevalve ja ehitiste auditeerimine. See tagab meie klientidele parima võimaliku tulemuse.

Oleme uhked oma usaldusväärse maine üle, mis on rajatud pikaajalisele koostööle ja positiivsele tagasisidele meie klientidelt ja koostööpartneritelt. Meie eesmärk on alati aidata meie klientidel õnnestuda ning saavutada nende projektides parim tulemus.

Kui otsite usaldusväärset ja kogemustega partnerit oma ehitusprojekti jaoks, siis ärge kartke võtta meiega ühendust. Ehitron OÜ on siin, et pakkuda teile parimat teenust ja leida koos teiega optimaalseimad lahendused.

Võtke meiega ühendust ja leiame parima lahenduse teie ehitusprojektile!

KONTAKT

EHITRON OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Lauri K.

Olen väga rahul ettevõtte omanikujärelevalve teenusega.

- Martin H.

Ettevõte oli suureks abiks meie ehitusprojekti planeerimisel ja elluviimisel.

- Kalle P.

Olen äärmiselt rahul ettevõtte poolt teostatud ehitise auditiga.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

EHITRON OÜ tegevusaruanne 2022

Ehitron OÜ peamine tegevusala oli insener-tehnilised tegevused ja ehitusalane nõustamine, mis andis ka kogukäibe. 2022. majandusaastal moodustas sissetuleku teenuste pakkumine erinevatele lepingulistele partneritele. Käive suurenes eelmise aastaga võrreldes, seda nii uute lepingute kui ka pikaajaliste koostööpartnerite arvelt. Järgmisel aastal jätkatakse samade tegevusaladega laiendades koostööpartnerite ja teenuste ringi ning suund on endiselt pikemaajalistele lepingutele, mis võimaldab tegutseda kasumlikumalt. Kutsetunnistused on saadud nii muinsuskaitses omanikujärelevalves,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas aitame Teil ehitusseaduses navigeerida?

Eestis toimuvad seadusemuudatused võivad tekitada ehitusprojektide juhtimisel segadust ja ebakindlust. Erinevate eeskirjade, määruste ja nõuete mõistmine võib t
ssb.ee
Eestis toimuvad seadusemuudatused võivad tekitada ehitusprojektide juhtimisel segadust ja ebakindlust. Erinevate eeskirjade, määruste ja nõuete mõistmine võib tunduda keeruline ning just selles olukorras astub Ehitron OÜ kindlalt sammu. Meie ekspertide tiim, kellel on mitmeaastane kogemus ehitusvaldkonnas, on valmis juhendama teid uue planeerimisseaduse nõuete mõistmisel ja rakendamisel. Meie ekspertide tiim on kursis uusimate seadusemuudatustega ning suudab neid teile lihtsalt ja selgelt selgitada. Me ei jäta teid üksi keeruliste paragrahvide ja regulatsioonidega, vaid tagame, et mõistaksite

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.